Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha valaki iránt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha valaki iránt nem tudom eldönteni hogy szerelmet érzek vagy csak testileg vonzódom hozzá?

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 10:04
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Mit érzel szex után? Az alapján döntsd el.
2019. aug. 12. 10:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, több infót... Együtt vagy vele, vagy mi?
2019. aug. 12. 11:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szexen kívül el tudsz képzelni más programot is vele?

Szeretnél vele együtt aludni,reggelizni, moziba menni, bemutatni a családodnak pl?

2019. aug. 12. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Ezt érezni. Amúgy, ki ő most neked?
2019. aug. 12. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
2019. aug. 12. 20:05
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

A többiek úgy közelítették meg a témát, hogy együtt vagytok. Nekem is volt már ilyen dilemmám két személlyel is, egyikkel se jártunk.

Az egyikkel kavartunk, bár sosem feküdtünk le, csak petting volt. Sokszor voltam féltékeny, amikor más lánnyal foglalkozott, így megijedtem, hogy jézusom, mi van, ha szerelmes vagyok belé? De megnyugodtam, mert ugyan néha szoktam rá gondolni, nem ő jár egész nap a fejemben, és ha eszembe is jut, akkor is csak szexuális töltetű dolgokkal kapcsolatban, nem szeretnék vele randizni, se összebújni. Úgyhogy megkaptam a választ.

A másikkal abszolút semmi nem volt köztünk, csak flörtölni szoktunk, egy időben nála is megijedtem, hogy esetleg kezdem megszeretni, de nem. Igazából fogalmam sincs, hogy honnan tudom, amikor külsőre nagyon is bejön, és belsőleg se tudnék rá rosszat mondani, de egyszerűen érzem, hogy csak testileg vonzódom hozzá (hiába tetszik a belseje is).

Szerintem érezni fogod, csak gondolj arra, hogy milyen gyakran jut eszedbe, és olyankor is mi kapcsán.

2019. aug. 12. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
18%
Marha egyszerű. Maszturbálás közben gondolj rá. Tuti jó lesz. Ha miután elmentél is STABILAN ő futkos a fejedben, hogy de hiányzik, akkor szerelem. Ha semmi extrát nem érzel, csak megy tovább a napod, szexpartner. Ennyi 😉
2019. aug. 13. 00:56
 8/9 anonim ***** válasza:
23%
Olyan helyzetben vagy hogy ezt feltétlenül el kell dönteni? Szerintem felesleges ezen gondolkodni. Bár magamból kiindulva, ha én azon gondolkodom hogy szeretem-e, akkor szeretem. Egyébként fel sem merülne ez a kérdés bennem. De mindenki más.
2019. aug. 13. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Hallgass az 1. válaszolóra!

Ő tömören leírta a lényeget.

2019. aug. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!