Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudom eldönteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom eldönteni, hogy szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Olyan típusú ember vagyok, aki viszonylag könnyen kezd el vonzódni szinte akárkihez. Ilyenkor általában fizikai vonzalomról van szó, tehát csak arról fantáziálok, hogy szeretkezünk vagy csókolózunk stb.

Máskor pedig, amikor valakinek igazán megragad a személyisége, akkor arról fantáziálok, hogy állandóan együtt vagyunk és beszélgetünk és szeretjük egymást.

Ahogy ismerem magam, a fentiek közül mindegyik olyan könnyen elillan és nem nevezhető szerelemnek. Mostanában ezért is szenvedek azzal, hogy egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mikor van esély egy párkapcsolatra/szerelemre. Emiatt inkább nem megyek bele semmibe, mert nem akarom más idejét rabolni, no meg az enyémet se. :D

Sokan azt mondják, hogy amikor jön a nagy szerelem, akkor egyszerűen tudja az ember és kész. Valakinek van ezzel kapcsolatosan tapasztalata? Hogy tudtátok eldönteni, hogy ez az ember az?

Köszi!

2018. ápr. 27. 22:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Anélkül, hogy jobban megismernéd az illetőt (nem szexre gondolok, hanem együtt töltött időre), nem fogod soha megtudni.
2018. ápr. 27. 23:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is elég hamar elkezdek többet érezni és kicsit összezavarnak az érzelmeim. Párszor már éreztem azt, hogy megtaláltam azt, akit keresek. Viszont a szerelem idővel alakul ki, fokozatosan ahogy megismered és egyre jobban megszereted a másikat, elfogadod olyannak, amilyen. Elfogadod azokat a hibáit is, amiket mások talán nem fogadnának el.

Szerintem valakivel ismerkedni nem időrablás, akkor időrablás, ha úgy érzed, hogy tényleg nincs értelme és csak erőltetitek a dolgot.

De ne aggódj, érezni fogod ha szerelmes leszel, hogy szerelmes vagy és azt is ha nem.

2018. ápr. 27. 23:51
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen,a zavarodottság a legjobb szó rá.

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2018. ápr. 27. 23:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nagyon könnyű eldönteni, hogy az vagy-e. Amíg tudod irányítani az érzéseidet, és észreveszel más nőket is, addig nem vagy szerelmes.
2018. ápr. 28. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálam plugy volt hogy nem vonzódtam hozzà csak ugy kialakult idővel a vonzalom.Eleinte rengeteget beszêltünk és egyszercsak elkezdtem többet érezni irànta talàlkoztunk beszélgettünk eleinte neten utána élőben .Aztàn összejöttünk ugy hogy egyikünknek sem volt senki a képben .Am meg kell a jó időzités is hogy pl nem foglalt vagy nincs túl még az exén stb .Ehhez meg szerencse is kell.
2018. ápr. 28. 00:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Érdekes dolgokat írtok. Főleg a Tiédhez kapcsolódik, utolsó válaszoló, hogy bennem is valami ilyesmi van mostanában. Tehát nem erre az abszolút fellángolásra és megőrülésre mondom azt, hogy igen ez most biztos szerelem. Mostanában én is megismertem valakit és amúgy vonzónak találtam már a kezdetektől meg nagyon értelmes okos, de nem vagyok már tini, emiatt nem ugrom a kútba senki miatt. Csak mostanában sokat gondolok rá munka közben vagy amikor unatkozom stb. és ezért is írtam ki ezt a kérdést, mert tanácstalan vagyok azzal kapcsolatosan, hogy most akkor mi a francot is érzek?! :D És az tiszta sor, hogy vonzódom hozzá de érdemes ilyen szintű vonzalomnál lépni vagy tartsam meg csak egy kellemes bizsergésnek? :/
2018. ápr. 28. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!