Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni, hogy mit szeretne most tolem?! Mindenkinek köszönöm aki veszi a fáradtságot! A sztorit megjegyzésbe írom!
Na jó, mondom azért, az a tuti!
Na szóval, 32 a férfi, buszsofőr. Amikor életünkben először találkoztunk, most lesz 2 hete, akkor jöttem vele először haza, már akkor nagyon sokat beszélgettünk, megvartam míg kitakaritotta a buszt, viszont azt vettem észre, mikor kettesben maradtunk és leparkolt, hogy szétszórt lett. Pl: A kezébe volt egy boríték de a másik pillanatban már azt kereste hova tette. Ezután azt tapasztaltam, hogy egy másodpercre hozzaert a csipomhoz. Majd haza is vitt külön autóval. Mikor kiszálltam volna megkérdezte, hogy hogyan talál meg ha találkozni vagy beszélgetni szeretne. A második talalkozasnal is hozzaert a csipomhoz és mikor be ültünk az autóba, akkor megfogta a térdem és kérdezte, hogy "mehetünk?" és mikor kiszálltam volna akkor mondta, hogy "se puszi se pa" aztán kapott olyan "köszönéses arcpuszit". Aznap kérdezte, hogy mikor találkozunk? Kérdeztem tőle, hogy "amúgy" vagy amikor munkából jövök. A válasz az volt, hogy amúgy. Szerdán egy nagyon rohanos sziara volt ideje, este viszont irt, hogy "neharagudj de rohantam azt se tudtam, hol vagyok". Aztán tényleg minden nap beszélünk, mikor tegnap megtudta, hogy Pestre jövök, rá is kérdezett, hogy reggel jövök e amikor ő lesz, aztán írta hajnalban, hogy nem kell elsétálnom a buszmegalloig, hanem ahogy jon, akkor felvesz. Tényleg így is csinált. Aztán a buszon mondta, hogy "nem ám elcsavarod a másik sofőr fejet." Aztán irt, hogy jó utat, én erre írtam, hogy se puszi nem volt se pa, erre ő "sietni kellett, csúszásban voltam, de már vízszintesen fekszik és úgy jó neki, de ha meg megmassziroznam..." aztan kérdeztem, hogy mi lenne ebből a hasznom, azon kívül hogy neked jól esne, erre azt felelte, hogy "Nekem is meg neked is... Mhhh... utána, én is vagy közbe😀" ezután ezt feleltem neki: hogy mindenert tenni és küzdeni kell" erre irt, hogy "főleg értem" aztán mondtam, hogy csúszásban vagyok és erre ő azt mondta, "biztos én tartottam fel a sofőrt", majd mondtam neki, hogy "Csak téged szoktalak feltartani" Erre azt reagálta, hogy "meg jó hogy csak engem" aztán írta, hogy nekem is biztos jól esett volna a masszirozas meg ha 2 vállra fektet. Erre azt válaszoltam, hogy az nem én vagyok, értem igenis küzdeni kell, majd erre azt válaszolta, hogy igen, gondolja hogy nem ilyen lány vagyok. Aztán írtam neki, hogy "Eddig jól ismersz, rajtad múlik hogy jobban meg akarsz e ismerni" erre jött a válasz, hogy "jobban, közelebbről" Azután mondtam, hogy a kapuig haza tud vinni, mert hova máshova?!
Erre írta, hogy "hova, majd hozzam🙂" erre azt válaszoltam, hogy lehet, idővel majd ha úgy alakul, erre azt válaszolta, hogy "idővel 🙂" meg hogy mindenképpen szól ha erre jon járatba. Ezután persze beszélünk ugyanúgy, megkérdezi, hogy nálam mi a program stb..
Mit szeretne? Megdugni.
Csak szólok, minden buszsofőrnek minden állomáson van egy dugópajtija.
Ez olyan viztos mint hogy nő vagyok
#4 nő? :D Én úgy érzem magam, mintha egy tinilány naplóját olvastam volna. Vagy mintha a barátnője lennék, akinek lelkendezik...
Védekezzetek legalább, könyörgöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!