Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy ezt ennyire magára vegye? Miért nem megértő egy kicsit?
A beosztásom tragikus. Vannak napok, amikor egészen tűrhető, alig kell pár órát bent lennem. Viszont van olyan egymást követő 2 nap, ami elképesztő. Reggel 6-tól este 10-ig dolgozom, majd másnap megint 6-tól, igaz akkor "csak" 5-ig. Ilyenkor a második nap végére kb élő hulla vagyok. Legutóbb amikor ez volt, az történt, amikor hazaértem, hogy szexelni akart velem. Mondtam, hogy arrébb lépni nem bírok, most nincsen kedvem s főleg erőm. Ezen teljesen kibukott, azt mondja, hogy elindultunk lefelé a lejtőn, meg ez csak kifogás, meg ilyen nincsen.
Most erre mit mondjak? Azt mondja, hogy hosszútávon ezt nem lehet elviselni, hogy ezeken a napokon ilyen vagyok. Szerintetek ez mennyire normális hozzáállás? Máskor természetesen semmi bajom, egyedül ilyenkor fáradok el ennyire.
Ha nő van visszautasítva, akkor az mindigilyen, nert a férfi mindig kívánja és még a hulla is merev alapon. Mondd meg neki, 16ozzon helyetted.
31/f
Eleve nem engedném, hogy olyan helyzet alakuljon ki, hogy a pénz motiváljon. Mi a fenének 16ozol. Férfinak is gáz, nemhogy egy nőnek. Váltani kéne munkát.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!