Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik, hogy ezt ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy ezt ennyire magára vegye? Miért nem megértő egy kicsit?

Figyelt kérdés

A beosztásom tragikus. Vannak napok, amikor egészen tűrhető, alig kell pár órát bent lennem. Viszont van olyan egymást követő 2 nap, ami elképesztő. Reggel 6-tól este 10-ig dolgozom, majd másnap megint 6-tól, igaz akkor "csak" 5-ig. Ilyenkor a második nap végére kb élő hulla vagyok. Legutóbb amikor ez volt, az történt, amikor hazaértem, hogy szexelni akart velem. Mondtam, hogy arrébb lépni nem bírok, most nincsen kedvem s főleg erőm. Ezen teljesen kibukott, azt mondja, hogy elindultunk lefelé a lejtőn, meg ez csak kifogás, meg ilyen nincsen.

Most erre mit mondjak? Azt mondja, hogy hosszútávon ezt nem lehet elviselni, hogy ezeken a napokon ilyen vagyok. Szerintetek ez mennyire normális hozzáállás? Máskor természetesen semmi bajom, egyedül ilyenkor fáradok el ennyire.

2017. szept. 28. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nincs ilyen gond. Én is és párom is megérti ha a másik fáradt vagy nyűgös és a szex napolódik sőt ilyenkor kicsit próbálunk még türelmesebbek is lenni a másikkal mint általában. Egy olyan kapcsolatban ahol a párom erre nem képes én nem tudnék élni.
2017. szept. 28. 23:03
 2/5 anonim ***** válasza:
44%

Ha nő van visszautasítva, akkor az mindigilyen, nert a férfi mindig kívánja és még a hulla is merev alapon. Mondd meg neki, 16ozzon helyetted.

31/f

2017. szept. 28. 23:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő 26/N és ő a férfi 34/F (ez lemaradt)
2017. szept. 28. 23:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Eleve nem engedném, hogy olyan helyzet alakuljon ki, hogy a pénz motiváljon. Mi a fenének 16ozol. Férfinak is gáz, nemhogy egy nőnek. Váltani kéne munkát.

31/f

2017. szept. 28. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, hogy valaki fáradt? Mit csinálna, ha terhes lennél??
2017. szept. 29. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!