Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egyszer nagyon kedves megértő figyelmes velem aztán a másik nap meg rideg mintha észre se venne nem is léteznék, aztán pár nap múlva meg megint a régi? Nő vagyok és férfiról van szó
Nem értem sokszor a férfiakat, ha normális kedves pirulós lányként küldöm neki a jeleket az eddig jó volt, és tényleg elég feltűnően ő is én is, de ha meg könnyen kapható lennék akkor meg az lenne a baj.
bár már nem tudom mit tehetnék hisz azért nomulósan se akarok oda menni hogy elhívni valahova hisz az mégis az ő dolga. Hisz mindig mondják h meg kell nekik adni a teret és lehetőséget hogy ők hivjanak el és ne rögtön akarjunk mindent.
Köszönöm a válaszokat
Remélem legközelebb mikor úgy alakul hogy látjuk egymást
Odamegyek hozzá beszélgetni közeledni és hát remélem leesik neki hogy akarok tőle valamit és akkor kezdeményez é elhív valahova mert azért mégis jobban esik egy férfinak is ha ő hivja el a másikat neki kell megszerezni az illetőt és nem a nőnek utána szaladgálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!