Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy látod, hogy a másik pont olyan belsőleg, mint te, akkor mekkora az esély a kölcsönös szerelemre?
Csak akkor van esély rá, ha tökéletesen meg vagyunk elégedve önmagunkkal és nagyon szeretjük magunkat.
Különben a rossz tulajdonságainkat, vagy amikkel nehezen barátkozunk meg magunkban, százszorosan fogjuk utálni a másikban.
A tapasztalataim szerint két belsőleg nagyon hasonló ember között ritka a szerelem. Inkább vagy barátok, vagy ellenségek (két dudás egy csárdában) lesznek.
Minden helyzet más. Van, amikor kölcsönös vagy azzá alakul, van, amikor nem alakul azzá, van, amikor egy nagyon jó barátság alakul ki, van, amikor annyira nem bírják egymást a hasonlóságok miatt, hogy megutálják egymást. Aztán van, amikor csak hiszed a másikról, hogy hasonló hozzád, csak mert nem látsz bele az életébe eléggé.
Én szeretem, ha bizonyos dolgokban hasonlítunk, más dolgokban meg nem. Nem a klónomat akarom páromnak, de nem is egy olyan embert, aki annyira az ellentétem, hogy nem tudunk majd együtt élni, még ha amúgy érdekes is egy másfajta világ, de a párkapcsolat és az együttélés más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!