Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy feldobjam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy feldobjam a kapcsolatunk?

Figyelt kérdés
A barátommal 10 hónapja vagyunk együtt, de nem tudom mit tudják tenni,hogy aktívabb és jobb legyen a kapcsolatunk mivel ő reggel 6-tol este 6-ig dolgozik és mire már hozzám ér nagyon fáradt így sokat nem csinálhatunk, én iskolába járok utánna én is dolgozok de több figyelemre van szükségem, tanácsok?

2020. márc. 18. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünnep rontó lenni, de ha nagyon veled akar lenni, akkor a fáradtsága előtt szerepelsz. Tapasztalat.

Annyit tudsz tenni, hogy az együtt töltött időt, tedd minőségivé, és változatossá, azt hogy hogyan neked kell tudni.

2020. márc. 18. 08:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, szerintem ha valahol baj van meg javítani kell nem eldobni, mivel nyilván való hogy szeretjük egymást...
2020. márc. 18. 08:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Milyen programokat szervezzünk ez a pontosabb kérdés? *
2020. márc. 18. 08:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Hajóút az Óceánon egy üdülőhajón,na mit szólsz?
2020. márc. 18. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Kiràndulások, közös beszèlgetések, közös főzés, sütés.

Semmibe nem kerül és èpíti a kapcsolatot.

2020. márc. 18. 09:35
 6/7 anonim ***** válasza:
H ülye Ostoba pi csa.
2020. márc. 18. 09:42
 7/7 A kérdező kommentje:
5-ös, köszi, 6-os na ne szédíts! :))
2020. márc. 18. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!