Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nemsokára 2 éve, hogy "kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára 2 éve, hogy "kapcsolatban" vagyunk. A probléma az, hogy szeretői viszonyban. (Ő házas, ráadásul jóval idősebb. ) Ennyi idő után változhat a kapcsolatunk jellege?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy közel 2 év nem kevés idő, mondhatni egy "hosszútávú kapcsolat". Vajon fel fog valaha "vállalni", vagy ha eddig nem, akkor ezután se reménykedjek?

Én szeretem Őt. Tudom, hogy én sem vagyok közömbös számára. Sokat őrlődik a kettőnk kapcsolata miatt és tudom, hogy lelkiismeret furdalása is van a párja miatt; nem is kicsit.

A korkülönbség is zavarja Őt; azt mondja, ha "rendesen" együtt lennénk, kiütköznének a generációs különbségek.

Fél attól is, hogyha kitudódna a kapcsolatunk, akkor a lánya és az unokája nem fogadná el. Pedig ők nagyon fontosak számára, amit meg is értek. (A lánya nem a mostani párjától van.)

Próbáltuk külön, hogy ne okozzunk fájdalmat senkinek, de egyszerűen nem bírjuk ki egymás nélkül. Nagyon kis idő után már ismét egymást kerestük.

Még nem mondtam neki, hogy "komolyabbra" szeretném fordítani a kapcsolatunkat, mert tudom, hogy akkor már miattam is lelkiismeret furdalása lenne, hogy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetbe hoz.

Viszont én már egyre nehezebben bírom ezt az állapotot. Legszívesebben mondanám neki, hogy hagyja ott a párját és legyen velem. A problémákat és támadásokat meg közösen megoldjuk.

De szeretném, ha ezt a döntést magától, maga miatt hozza meg, ne azért mert megkértem. (Ha mondanám neki, előbb-utóbb "belemenne", ebben biztos vagyok.)

Mit tegyek?

Szerintetek van rá esély, hogy ennyi idő után magától engem választ?

2020. febr. 3. 11:56
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha valaki ott akarja hagyni a párját másért, az otthagyja, ha nem is azonnal, de biztos, hogy nem két év után...
2020. febr. 3. 11:59
 2/46 anonim ***** válasza:
100%

Soha a büdös életben nem fogja otthagyni a csalàdjàt.

Te csak laza kapcsra vagy neki jó,a csalàd mellett.

Neked kell eldöntened ,hogy ebben maradsz,vagy keresel valakit akinek csak Te kellesz.

2020. febr. 3. 12:03
 3/46 anonim ***** válasza:
100%

Teljességgel kizárt hogy ennyi idő elteltével feladja a komfortot...!

Van egy biztos kapcsolata...és mellette egy nő akivel kiélheti vágyait...szerinted?

Persze hogy keres rövid idő elteltével...cöhh

Te meg sajnos azt a figyelmet és odaadást amit érdemelsz összekevered azzal a töredékkel amit tőle kapsz.:S

Sajnállak de őszintén mondom! :(

2020. febr. 3. 12:05
 4/46 anonim ***** válasza:
22%
Hát nem tudom... Az én párom 3 hónap után hagyta ott a párját miattam.
2020. febr. 3. 12:05
 5/46 anonim ***** válasza:
18%
Értem is ott hagyta .Nekünk is 2 év után de ott meg kicsi volt a gyerek és sajnálta meg .Aztán igy is elítélte az egész család,és akkor bánta, h nem hamarabb.(12 eve együtt vagyunk lettek gyerekeink is ).
2020. febr. 3. 12:07
 6/46 anonim ***** válasza:
94%

Hogy miért nem képesek belátni emberek, hogy nem alkalmasak szexkapcsolatra meg szeretői kapcsolatra pont az ilyen agymenéseik miatt...

Egyiket sem párolom alapból, de mikor valaki akkora idióta, hogy belemegy, aztán elkezd álmodozni... Az még ennél is nevetségesebb.

2020. febr. 3. 12:10
 7/46 anonim ***** válasza:
7%
Miért nem találok én ilyen nőket?...
2020. febr. 3. 12:10
 8/46 A kérdező kommentje:

#6 Én sem így terveztem hidd el, hogy beleszeretek.

#7 Miért? Szerinted milyen nő vagyok?

2020. febr. 3. 12:14
 9/46 anonim ***** válasza:
95%

vàlaszolok a 7-es helyett:

naiv,és kihasznàlható

2020. febr. 3. 12:16
 10/46 A kérdező kommentje:
#9 Nem gondolom naivnak magam. Ez szerintem nem kihasználás.
2020. febr. 3. 12:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!