Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nemsokára 2 éve, hogy "kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára 2 éve, hogy "kapcsolatban" vagyunk. A probléma az, hogy szeretői viszonyban. (Ő házas, ráadásul jóval idősebb. ) Ennyi idő után változhat a kapcsolatunk jellege?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy közel 2 év nem kevés idő, mondhatni egy "hosszútávú kapcsolat". Vajon fel fog valaha "vállalni", vagy ha eddig nem, akkor ezután se reménykedjek?

Én szeretem Őt. Tudom, hogy én sem vagyok közömbös számára. Sokat őrlődik a kettőnk kapcsolata miatt és tudom, hogy lelkiismeret furdalása is van a párja miatt; nem is kicsit.

A korkülönbség is zavarja Őt; azt mondja, ha "rendesen" együtt lennénk, kiütköznének a generációs különbségek.

Fél attól is, hogyha kitudódna a kapcsolatunk, akkor a lánya és az unokája nem fogadná el. Pedig ők nagyon fontosak számára, amit meg is értek. (A lánya nem a mostani párjától van.)

Próbáltuk külön, hogy ne okozzunk fájdalmat senkinek, de egyszerűen nem bírjuk ki egymás nélkül. Nagyon kis idő után már ismét egymást kerestük.

Még nem mondtam neki, hogy "komolyabbra" szeretném fordítani a kapcsolatunkat, mert tudom, hogy akkor már miattam is lelkiismeret furdalása lenne, hogy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetbe hoz.

Viszont én már egyre nehezebben bírom ezt az állapotot. Legszívesebben mondanám neki, hogy hagyja ott a párját és legyen velem. A problémákat és támadásokat meg közösen megoldjuk.

De szeretném, ha ezt a döntést magától, maga miatt hozza meg, ne azért mert megkértem. (Ha mondanám neki, előbb-utóbb "belemenne", ebben biztos vagyok.)

Mit tegyek?

Szerintetek van rá esély, hogy ennyi idő után magától engem választ?

2020. febr. 3. 11:56
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
71%
Mindegy, hogy ki mit fog mondani, te úgyis a magad hülyeségét hajtod. Végtelenül ostoba vagy, és akár tetszik, akár nem,de a társadalom az ilyeneket mindig is lotyónak tartotta. Remélem amikor majd szóvá teszed,hogy te komolyabbat akarsz akkor hirtelen már nem lesz ideje rád, és felnyílik a szemed. Vagy a pénzért mindent?
2020. febr. 3. 14:06
 32/46 anonim ***** válasza:
62%
Tedd választás elé! Amíg csaj simán alá fekszel, semmi elvárás nélkül minek valallna fel? Ha azután se fog akkor egyértelmű...
2020. febr. 3. 15:11
 33/46 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező!

Nem fog felvállalni a nyilvánosság előtt, ne reménykedj.

Két nőt már elhagyott, noha a másodiktól még nem vált el. Miért is tenné? Azért, hogy megint vessze el a vagyona egy részét? Te pedig ott vagy neki mindig, leakaszthat, mint kabátot a szegről.

Fotózd le vagy nyomtasd ki a válaszainkat és vedd elő kb. 10 év múlva.

Ffi.

2020. febr. 3. 15:32
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a testről szól hidd el! Nem bántásból írom, hanem tapasztalatból, ne képzelj bele többet, a barátod eljátssza neked a nagy kant aztán a testeden valószínű többre nem kíváncsi, persze ezt nem mondja, caak generaciós különbségre hivatkozik.. Addig izgalmas egy ilyen kapcsolat, míg ott nem kesz minden nap a másik. Ráadásul olyan korban van, nagyapa, hogy pár éve van max míg játszhatja a Don Juan-t. Ezt ő is tudja. Ezek a dörzsölt fickók nagyon tudnak játszani a fiatal nők érzelmeivel, pontosan tudják hogy kell hatni rád, de ketlem hogy magát az embert ismernéd, a hibáit. Csak a pozitivumait latod, az ágyban megy a love, de az nem olyan lenne mint az átlag hétköznapok.
2020. febr. 3. 15:39
 35/46 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem érted, hogy ő nem 25 éves, és nem most szerelmes először. Egyszer szeretett valakit annyira, hogy gyereket vállaltak. De vége lett és vesztett rajta. Egyszer a feleséget is szerette annyira, hogy kimondta a holtodiglant. De az is elmúlt. Tudod te, hogy milyen ritka, ha két ember 20 évet kibír egymás mellett? El ne hidd, hogy csak szánalomból van vele!

Ezért nem választ téged. Ott a generációs probléma, a családja ellene fordul, elveszti a kényelmes életét, a biztos hátteret, jó sok pénzt, és presztízst. És mit kap érte cserébe? Szerelmet? Tök jó. És mi marad neki, ha a szerelem megint elmúlik? Csak a felsorolt problémák. Semmi más.

Te azt hiszed, hogy ez örök szerelem. Ő tudja, hogy pár hónap és egymásra untok.

Te már most is azért hisztizel, mert meguntad, kevesled, amit nyújtani tud. Két éve jó volt így, most már nem elég. Múlik a szerelem, előtérbe került az önös érdek.

2020. febr. 3. 16:40
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Szíven ütött a kérdésed Kérdező! Én most szakítottam végleg egy 5 éves szeretői kapcsolatban. Igaz mi mind a ketten házasok vagyunk. 2 év ebből eszeveszett szerelem volt. Ő a hatalmas vagyon meg a későn született lánya miatt nem hagyta volna a nőt. Én váltam volna de tudomásul vettem. Aztán teltek az évek. A mindig csak lakásban megtette a hatását a kapcsolatunkban. Közben "Anyuka" is a változó korba lépett, már kezdi jobban értékelni a párját, azt a helyes, nagy potenciállal megáldott férfit aki érte mindent megtesz. "Kedvesem" elkezdett róla rajongva, szinte imádattal beszélni. Szóval betelt a pohár nálam és szakítottam. El sem tudom mondani azt a csalódottságot, kihasználtság érzetet amit érzek.Pedig én elvoltam a szexbarátság státuszban. Azt hittem ez a kettős élet mindig tartani fog. Ennek a férfinak én csak egó fényezésre kellettem meg mert a felesége nem értékelte eléggé. Nekem nem mentek el éveim úgy a semmire mint neked Kérdező de tudom, hogy az életben soha többet nem leszek szerető!

Azt mondom neked szakíts minél előbb. Nem fogja miattad feladni a kényelmes életét. Valami nem stimmel a házasságában ezt veled kompenzálja. Valójában tőled jobb , elviselhetőbb a házassága. És Te mit kapsz ezért viszonzásul?

2020. febr. 3. 17:30
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

"És Te mit kapsz ezért viszonzásul?" -

heti pár óra szeretetet és törődést. Csak nem jó emberrel kezdett, ezt ő még nem tudja.

Kérdező, zömmel olyanok is írnak ide akik voltak ilyrn helyzetben, nem mondom hogy nincs, de viszonylag ritka a happy end.

Én még csak nem is a válást tartom a legkritikusabb részének, ha sikerülne is elválnia, nemsoká ő belép az öregember korszakába, te viszont sokáig vonzó életteli csinos nő leszel, ami ma vonzó holnap már teher lehet, főleg a számodra. Te járnál rosszabbul.

2020. febr. 3. 17:56
 38/46 anonim ***** válasza:
81%
Bántás helyett inkább segíteni kellene a kérdezőnek. Mert aki egy ilyenbe benne van főleg érzelmileg nehezen tud szabadulni. Egy ismerősünk (no) sokáig benne volt egy házas pasival és pasi 8 évet húzta nyúzta és a végén nem hagyta a feleseget .Mivel kis faluban élünk Minden ki tudta és a nő most nem kell senkinek .Elmentek a fiatal évei nem lett gyereke ,és most meg megvetik.Tanulsag belőle, h többször inkább a szereto húzza a rövidet ebben a sztoriban.
2020. febr. 3. 19:34
 39/46 anonim ***** válasza:
85%
Gratulálok neked is. Nem csak naiv vagy, még asszisztálsz is hogy egy gerinctelen bunkó hülyét csinál a csaladjabol. Nem fogja őket elhagyni, ha meg mégis igy tenne veled ks siman megtenne ugyanezt.
2020. febr. 4. 09:19
 40/46 anonim ***** válasza:
92%

Hát, hogyne lennél naiv és kihasználható? Majd akkor is azt mondod magadról, hogy nem használtak ki, amikor ultimátumot adsz, de továbbra is vele maradsz? Vagy megún téged, lecserél és te a következő naiv áldozattól fogod megtudni, hogy őt "szereti"? Vagy borítod a bilit és ő a családját fogja választani?

Rajtad nem lehet segíteni, a saját bőrödön kell megtapasztaljad, hogy igenis KI LETTÉL HASZNÁLVA. Ezeknek a férfiaknak a szerető csak egy állomás, egó fényezés, a szerető a KAPCSOLATÉRT, SZERETETÉRT mindent megtesz a férfinek, hát persze, hogy a férfi ki is használja a helyzetet. Mindketten használjátok egymást, ő a szexért, extra figyelemért van veled, te pedig a remélt kapcsolatért, remélt szerelemért. De ő csak magát szereti, csak a saját boldogsága a fontos. Bűntudata van? Na és aztán, ha ugyan úgy folytatja a hazudozást mindenki felé.

Írhatunk bármit neked, te NEM AKAROD LÁTNI, az igazságot, pedig ott van előtted feketén fehéren, de hogy sokat fogsz sírni, ez már biztos.

2020. febr. 4. 10:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!