Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára 2 éve, hogy "kapcsolatban" vagyunk. A probléma az, hogy szeretői viszonyban. (Ő házas, ráadásul jóval idősebb. ) Ennyi idő után változhat a kapcsolatunk jellege?
Úgy értem, hogy közel 2 év nem kevés idő, mondhatni egy "hosszútávú kapcsolat". Vajon fel fog valaha "vállalni", vagy ha eddig nem, akkor ezután se reménykedjek?
Én szeretem Őt. Tudom, hogy én sem vagyok közömbös számára. Sokat őrlődik a kettőnk kapcsolata miatt és tudom, hogy lelkiismeret furdalása is van a párja miatt; nem is kicsit.
A korkülönbség is zavarja Őt; azt mondja, ha "rendesen" együtt lennénk, kiütköznének a generációs különbségek.
Fél attól is, hogyha kitudódna a kapcsolatunk, akkor a lánya és az unokája nem fogadná el. Pedig ők nagyon fontosak számára, amit meg is értek. (A lánya nem a mostani párjától van.)
Próbáltuk külön, hogy ne okozzunk fájdalmat senkinek, de egyszerűen nem bírjuk ki egymás nélkül. Nagyon kis idő után már ismét egymást kerestük.
Még nem mondtam neki, hogy "komolyabbra" szeretném fordítani a kapcsolatunkat, mert tudom, hogy akkor már miattam is lelkiismeret furdalása lenne, hogy ilyen nehéz és fájdalmas helyzetbe hoz.
Viszont én már egyre nehezebben bírom ezt az állapotot. Legszívesebben mondanám neki, hogy hagyja ott a párját és legyen velem. A problémákat és támadásokat meg közösen megoldjuk.
De szeretném, ha ezt a döntést magától, maga miatt hozza meg, ne azért mert megkértem. (Ha mondanám neki, előbb-utóbb "belemenne", ebben biztos vagyok.)
Mit tegyek?
Szerintetek van rá esély, hogy ennyi idő után magától engem választ?
Tisztelt 38-as,
ha a kérdező vagy más valaki bántásnak veszi, amit mi - válaszolók - írunk, ám - vegye.
Én úgy látom, hogy a válaszolók (egyéni mentalitástól függően, segítő szándékkal válaszolnak a kérdésre, azaz fel akarjuk nyitni a kérdező szemét, hogy tisztábban lásson, hiszen (ugyan nem ismeri el), őt elvakítja a szerelem, de azért látja, hogy valami nincs rendben, különben nem írta volna ki a kérdést.
Úgy nézem, aki nem volt még ilyen szituációban, nagyon könnyen tudja osztani az észt.
"soha ne mondd, hogy soha" mégis én is feladtam az elveimet, hogy nős, családos férfival soha... Aztán mégis az utamba sodorta.
Nekunk sikerült, győzött az igaz szerelem, nálunk 1 évbe telt.
Érezned kell, hogy valóban szeret-e, bár sajnos én is azt mondom 2 év már sok ido, ha eddig nem lépett. Neked kell erősnek lenned, hogy esetleg ultimátumot adsz neki, mert neked is pörögnek az évek, és megerdemled, hogy boldog légy és valakinél igazan első.
Hát akkor biztassuk a kérdezőt, hogy várjon még 5-10 évet, hátha ő lesz az aki miatt lelép ez az Istenadta féreg.
Kérdező, a te éveid mennek itt el, elszalasztod azokat a rendes férfiakat akiknek kellenél. Pár év múlva a fejedet fogod a falba verni, hogy benne maradtál egy olyan kapcsolatban, ahol nemcsak nem vagy felvállalva, hanem te sorban az utolsó vagy. Keress magadnak olyan férfit akinek az egyetlen lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!