Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? 16/F
Nah szóval! Van egy csaj, aki 3 éve megtetszett nekem. Egyébként az évfolyamtársam volt 1 évig. Viszont 2 éve elköltözött a családjával együtt Budapestre (én Debreceni vagyok,és ő is az volt). A költözés miatt kb. 2 évig nem érdekelt a csaj, azt hittem, hogy már nem leszek belé újra szerelmes.
(Tisztázzuk, csak látásból ismerjük egymást, nem nagyon beszélgettünk, mert akkoriban félősebb voltam)
A probléma az, hogy most ezen a héten csak úgy feldobta az insta és megnéztem a képét és újra szerelmes lettem belé.
Ez nagyon zavar, mivel elég messze lakik.
Szóval nem tudom mit kéne tennem:
Mondjak le róla?
Vagy valami más esetleg?
#4 eh. Alapból jó amit mondasz, de 16 éves. Alakítsa úgy a teljes életét, mikor nem is ismeri a lányt? Ő maga mondta, hogy csak tetszik.
Szerintem simán találsz még halomra szép lányokat. Mivel nem ismerted, ezért az egyetlen dolog, ami biztosan mellette szól, az a kinézete.
#2-re tessék halgatni.
Sok szerencsét! 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!