Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? 16/F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? 16/F

Figyelt kérdés

Nah szóval! Van egy csaj, aki 3 éve megtetszett nekem. Egyébként az évfolyamtársam volt 1 évig. Viszont 2 éve elköltözött a családjával együtt Budapestre (én Debreceni vagyok,és ő is az volt). A költözés miatt kb. 2 évig nem érdekelt a csaj, azt hittem, hogy már nem leszek belé újra szerelmes.

(Tisztázzuk, csak látásból ismerjük egymást, nem nagyon beszélgettünk, mert akkoriban félősebb voltam)

A probléma az, hogy most ezen a héten csak úgy feldobta az insta és megnéztem a képét és újra szerelmes lettem belé.

Ez nagyon zavar, mivel elég messze lakik.

Szóval nem tudom mit kéne tennem:

Mondjak le róla?

Vagy valami más esetleg?

2020. júl. 12. 18:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lehetsz szerelmes valakibe, akit nem is ismersz? ...Max tetszik, nem?
2020. júl. 12. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó a helyzet, mert nem vagy szerelmes, ráadásul 3 éves a sztori, ahol semmi nem történt. Ahogy már írták, nem is ismered. Oda vagy érte x okból, biztos mert nagyon tetszik vagy vonz, de többről itt nincs szó. Ismerkedj lányokkal ott ahol laksz és ahogy alakulni kezd valakivel, szimpatikus lesz egy lány és közeledtek egymáshoz, eszedbe se fog jutni az aki Pestre ment.
2020. júl. 12. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:
#1 Igazad van, igazából csak tetszik, elég félreérthetően írtam, bocs.
2020. júl. 12. 19:00
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Ha tetszik küzdj érte... Esetleg próbálj meg felkerülni Pesti iskolába, kezdj el beszélni vele FB-n, aztán ha betöltöd a 17. életévedet leteszed a jogosítványt máris jobb lesz a helyzeted :D Különben nekem is tetszik egy Budapesti lány, én pedig Bács-Kiskun megyében élek.... Beszéltünk már többször is, tegnap egész nap velük voltam, alakulnak a dolgok nálunk.. Remélem segíthettem! :D
2020. júl. 12. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#4 eh. Alapból jó amit mondasz, de 16 éves. Alakítsa úgy a teljes életét, mikor nem is ismeri a lányt? Ő maga mondta, hogy csak tetszik.

Szerintem simán találsz még halomra szép lányokat. Mivel nem ismerted, ezért az egyetlen dolog, ami biztosan mellette szól, az a kinézete.

#2-re tessék halgatni.

Sok szerencsét! 😁

2020. júl. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!