Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel mar 3 hónapja beszélek(még nem találkoztunk) és mostanában sokat is videochatelunk. Az elején mikor beszélni kezdtünk akkor nem igazan lehetett észrevenni hogy akarhatna valamit de most kb 1 hete kezdem azt érezni hogy lehet nála esélyem. Még mikor kb 1 hete beszéltünk akkor mondtam neki tetszik es hogy akarok valamit tőle de különösebben vetett rá nagy figyelmet. Pár napja újra elmondtam neki hogy szeretem és azt mondta "majd alakul". Valaki tudna tanácsot adni hogy mit kéne tennem? Várjak még mert lehet gondolkozik? Vagy mondjam neki többször mert lehet játsza a nehezen kaphatót? Amúgy elég messze lakunk egymástól es mondta hogy volt pár távkacsolata de azokat nem igazán szereti.
2020. jún. 8. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyomulj rá, ne említsd többször. Majd ő szól, ha döntött
2020. jún. 8. 20:06
 2/5 A kérdező kommentje:
De hogyha azt mondja hogy fiúnak kell kezdeményezni? Akkor meg feleslegesen várnék. És nem akarok sokáig várni vele mert akkor valaki biztos megtalálja és ha összetörnék a szívet akkor hónapokig sírna utána.
2020. jún. 8. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezdeményeztél már eleget, most rajta a sor. Ha végül úgy alakul ahogy mondod, akkor az az ő hibája lesz, bármennyire nem akarod, hogy megtörténjen. Tanulni fog a hibájából és javít rajta. Sajnálatos, de most te nem nagyon tudsz tenni semmit, hogy tovább haladjon a kapcsolat, amíg ő nem választ.

Bocsi picit agresszív lett, ne vedd a szívedre

2020. jún. 8. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
És mi van ha ekkor ugy gondolja hogy mivel én nem kezdeményeztem akkor nem is akarok majd semmit es eltűnik? Amit mondanom sem kell hogy legkevésbé akarok az életben😔
2020. jún. 8. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl sokat aggódsz. Ha te is bejössz neki, akkor nem fog ilyenen gondolkozni. Ha már úgy érzed, tényleg kezd elhanyagolódni a téma, akkor felhozhatod újra, de vigyázz azért.
2020. jún. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!