Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok van egy fiú akivel kb 2 évig együtt voltunk, de őt felvették egy masik suliba és mi elötte szakítottunk ez kb fél éve volt. Azt hittem el tudtam engedni boldog voltam előszőr de az utóbbi időben sokat gondoltam rá jól esne ha itt lenne számíthatnék rá és megölelne vissza követtem instán ezzel nyilván kinozva magamat de egyszerűen nem tudom abba hagyni vele almodok es ez nem vicc. Az instáján a bemutatkozó szövegében van egy dátum nincs utanna szív sem lakat meg is úgy érzem van valakije. Mit tegyek törjem magam hogy elfelejtsem irjak rá nem tudom azt vettem eszre hogy miutan bekövettem ujra elkezdte nézni a story-aimat ez azért furcsak mert ő ez idő alatt végig követett de nem nezte meg sosem, úgy erzem eh nem jelent semmit. Mit tegyek???2020. márc. 18. 17:26
1/3 A kérdező kommentje:
+szerintetek merjek reagalni az instás tómegcuccos story-aira.?
2020. márc. 18. 17:36
3/3 anonim válasza:
Igen! írj neki valami hülyeséget, aztán meglátod a reakcióját. Így csak bizonytalanságban vagy/vagytok, lehet hogy neki is hiányzol csak akkora gyökér mint Te, hogy nem mer kezdeményezni. Ha meg egyértelműen elutasító lesz akkor tovább léphetsz Te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!