Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit kéne tennem?
Van egy srác aki nekem már régóta bejön, de persze erről ő nem tud, október óta elég ingadozó a beszelgetésünk. Mindig van egy pont amikor rengeteget beszélünk de aztán abbamarad. Na most épp rengeteget beszélünk december 18.a ota és annyira úgy érzem hogy megtalaltam a másik felem, jó ez ilyen túlzás de ilyen jól meg egyik fiúval sem jöttem ki. Tegnap amikor ilyen bitmoji matricákat küldtünk ilyen szivsseket is küldött még mondtam hogy nemtudok jegkorizni és mondta hogy akkor majd el együnk, meg elkoszonni is ilyen puszit küldő bitmojival koszont el, aztán ma közli velem hogy milyen csajt fuzoget és nem értem hogy akkor köztünk mi van. Oké hogy barátok de akkor miért érzem úgy sokszor hogy ez több mint szimpla barátság? Nemtudom mit kéne tennem, felejtsem el hogy érzek iránta valamit, vagy remenykedjek hogy lesz ebből valami, vagy szerintetek mit tegyek?
17L
Nem olyan biztos az, ahogy gondoljatok ;)
Lehet direkt csinalja, mintha valakit fuzne, kozbe pedig nem is, higy minel jobban rahajts.
Vagy ha nem szoszerint igy irta, higy ezt meg azt a csajt fuzi, akkor lehet kozben meg radgondol, es ilyen aprobb "jelek" akarnak ezek lenni
Nem kell egybol a legrosszabbra gondolni.
Probald meg, hogy picit megprobalsz jobban belelatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!