Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem ezt el? Mit kéne tennem?
Természetesen nem élheted le az életed egy olyan emberrel akit még csak nem is te választottál. Akár vallásosak a szüleid, akár nem, el kell fogadniuk hogy te nem akarsz ezzel az emberrel együtt lenni. A 21.században élünk, a nőknek már joga van azzal együtt lenni akit szeret. Minnél hamarabb kitörsz ebből a kapcsolatból és a családi kényszerből annál hamarabb találhatod meg a boldogságot és az önmagadhoz vezető utat. Le kell ülni és normálisan elmondani mi van, előbb utóbb el kell fogadniuk.
Sok sikert hozzá! Kitartás! Én nagyon drukkolok
20L
Sajnállak. Szerintem szakítanod kéne. Oké,hogy vallásosak (én is az vagyok),de azért na...
Szerintem nagyon nem jó egy ilyen szeretetmentes kapcsolatban (nekem így jött le) élni.
Ha kölcsönös a vonzalom te és a legjobb barátod részéről, akkor nem hiszem, hogy el kellene felejtened. Szakíts a mostani barátoddal, és adj esélyt a másik fiúnak. Hosszútávon úgy sem fog működni ez a kapcsolat, ha nem érzel iránta semmit. Akkor meg miért szalaszd azt a srácot, akivel a kölcsönös a szimpátia?
A szüleidet egyáltalán nem értem. Szerintem nincs nagyon beleszólások abba, hogy te kivel jársz. Jó nyilván van véleményük, de attól el kellene fgoadniuk a döntésed, elvégre ez a te életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!