Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elhagyott a barátnőm. Valamit...

Elhagyott a barátnőm. Valamit kéne tennem, hogy felejtsem de mit?

Figyelt kérdés
Ma reggel hirtelen vége lett a kapcsolatnak. Fb-n kaptam egy üzenetet tőle. Megláttam és még az élettől is elment a kedvem. Azt is írta idézem: " Talán majd a jövőbe újrajárunk de barátok még lehetünk." Ez mi akar lenni nem tudom. Szerintem ami egyszer véget ér annak nincs folytatása. Mindent meg teszek, hogy elfelejtsem. Még a képeket is eltávolítottam a telefonomból. Eléggé összetört vagyok. Ezért kérek tanácsot. Valami még él bennem, olyan hang,hogy hagyjam a fenébe majd jön másik. Járok küzdősportra is nemrég versenyem is volt. De nem igazán tudtam odafigyelni ezért le is sérültem. Tanácsot kérek. 15(F)
2013. jan. 19. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

A felejtéshez idő kell és más dolgok amik elterelik a figyelmedet,de neked főleg nehéz lehet hogy csak így üzenetben szakított veled,megérdemelted volna hogy eléd álljon és a szemedbe mondja.

Sajnos nem sokat tehetsz csak elfogadod hogy nem a megfelelővel jártál,tudom hogy nem a legjobb duma de jobbat érdemelsz,ezt nem vigasztalásból mondom de ha nem volt gerince eléd állni nem lehet valami jó ember.

Azt leírod hogy meddig voltatok együtt?

2013. jan. 19. 15:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Kb másfél hónapig. Ez a mai világ.
2013. jan. 20. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!