Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Justtogotsomething kérdése:

Szerintetek mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit már 8 éve ismerek, de csak most kezdtünk el rendesen ismerkedni. A lány minden értelemben gyönyörű és úgy érzem ő tökéletes. Szinte soha nem éreztem szerelmet senki iránt ezért ez új nekem, bár lehet, hogy ez gáz 17 éves koromra. A lényeg, hogy úgy érzem nincs nála esélyem. Önbizalmam nincs sok, ezért pedig eleve félek beszélni az érzéseimről neki. (2 hete beszélgetünk) Üzenetekben bőbeszédű ha kérdezek, de amikor találkoztunk 2 órán keresztűl csak nevettünk és beszélgettünk, nem volt egy néma perc sem.

A kérdésem: Mit tegyek? Lehet, hogy rosszul érzem és van nála esélyem?

2020. máj. 8. 17:47
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Ha elkönyveled hogy nincs nála esélyed és nem teszel semmit, akkor tényleg nincs esély hogy összejöjjetek.

Az hogy most ismerkedtek az azt jelenti hogy neki is tetszel.

Hívd el randizni aztán majd alakulnak a dolgok.

2020. máj. 8. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Eldönteni mit szeretnél:

1, többet szeretnél tőle mint barátság? akkor elkezdeni a randi felé terelni a témát, mert az is simán lehet hogy ő csak haverkodik veled

2, ha barátságot (mert pl. nem mersz lépni), akkor az barátság is legyen, vagy ha nem megy és titokban epekedsz iránta, akkor hagyni kell az egészet, mert értelmetlen. sokkal jobb lesz most véget vetni neki mint fél vagy 1 év után, hidd el

2 hete kezdtetek beszélgetni, nincs itt még semmi szerelem. Vonzódsz hozzá, érdekel, szimpatizálsz vele, ezzel semmi gond, de mélyebb érzelmek még nem alakulhattak ki. A másik dolog szintén ehhez kapcsolódik, nem kell az egekbe emelni és tökéletesnek gondolni valakit, főleg nem ennyi idő után. Mindenkinek vannak hibái.

Hosszútávon pedig foglalkozz az önbizalomhiányoddal, az okai megértésével, a javításával. Akár szakemberrel karöltve elkezdhetitek kezelni, ha súlyosabb helyzetről van szó.

2020. máj. 8. 19:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Már ismerem és beszéltem is vele, és már általánosban is szimpatikus volt. Csak mióta beszélünk és találkozunk egyre mélyebb érzelmeket érzek kialakulni.

Amikor találkozunk is nevezem szépnek amire a válasza az hogy "jaj, de aranyos vagy drágám,, vagy valami hasonló.

Ranizni pedig nem tudom, hogy kellene elhivnom, mert még nincs tapasztalatom és nem szeretném elszúrni.

Az ömbizalmam már nőtt az elmúlt pár hónapban és tudom azt is, hogy miért nincs. Szóval már javítok rajta.

A kérdésem inkább az lenne, hogy hogy tudok kezdeményezni felé? Szeretnék többet mint barátság.

2020. máj. 8. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!