Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Lehet, hogy mellé chrus-oltál(ütköztél).
Egyébként a helyedben megpróbálnék szóba állni vele.
Erre nincs sok ötletem. Az egyik verzió, ami eszembe jutott, az az, hogy félrehívod, és elmondod neki, mit érzel iránta.
A másik, hogy beszélgetsz vele valamiről(pl. hogy van éppen, hobbi, izlés, stb.).
Régebben még én sem voltam az, és ötletem se volt. Az utóbbi szerzésével sikerült bátorságot szereznem.
Bármit írhatsz egyébként. Megkérdezheted egy a profilján található dologgal kapcsolatban, vagy megkérdezheted valamiről a véleményét(pl. a rókákról, ahogy ezen az oldalon láttam egyszer), de elmondhatod azt is akár körítéssel, akár anélkül, hogy érzel iránta valamit, vagy az utóbbinak elmondásához elhívhatod valahova, bár ebben az esetben nagyobb a kockázata annak, hogy kapsz egy elutasítást, viszont az is megtörténhet, hogy hasonlóan érez irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!