Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Szóval van egy fiù aki egyfolytában piszkált eddig csùfolòdott meg minden, aztán bejelöltem snappen és visszajelölt és rámìrt, és akárhányszor küldök egy képet, abban a pillanatban ìr nekem reagál rá még ilyenek és mesél nekem meg tanàcsokat ad, csak az a fura h abban a pillanatban visszaìr amikor elküldöm a snappet. Szerintetek csak barátként tekint rám vagy bejövök neki? Légyszi csak normàlis vàlaszokat.
L/?
"Személy szerint én azért vagyok mobilfüggő, mert nincs más elfoglaltságom, ha lenne más, én se baszkódnék a "pokémonok elkapkodásával". ... 16 vagyok, nyári szünet van, szüleimmel élek, nyári munka pedig az itthoni, fűnyírásból áll (nagyszülőknél is). Bocs, hogy nem váltom meg a világot ezen a nyáron se."
Nem kéne a világot, saját magadat is elég lenne... A függőségből... Mielőtt még jobban elhatalmasodik rajtad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!