Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki?

Figyelt kérdés

Szóval van egy fiù aki egyfolytában piszkált eddig csùfolòdott meg minden, aztán bejelöltem snappen és visszajelölt és rámìrt, és akárhányszor küldök egy képet, abban a pillanatban ìr nekem reagál rá még ilyenek és mesél nekem meg tanàcsokat ad, csak az a fura h abban a pillanatban visszaìr amikor elküldöm a snappet. Szerintetek csak barátként tekint rám vagy bejövök neki? Légyszi csak normàlis vàlaszokat.

L/?

2020. júl. 2. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy másik ember fejébe nem lehet teljesen belelátni.

Lehet, hogy tetszel neki, mert pl. egy barátnőmnek vallott már szerelmet egy olyan fiú, aki régebben csúfolta és idegesítette (ezekért még bocsánatot is kért utólag és elmondta, hogy csak azért csinálta mert tetszett neki). Szóval ez is lehet, hogy tetszel neki, de az is, hogy csak barátként tekint rád, vagy a snapjeid felkeltették az érdeklődését és szívesen megismerne téged.

De ezt tényleg nem tudhatjuk, te se, csak is csak ő.

Szóval ne nagyon éld bele magad abba, hogy esetleg tetszel neki, mert ott van az a kis réteg, akiknek meg rossz hátsó szándékuk is van.

Csak beszélgess vele, és egyelőre legyetek barátok.

Csak okosan. :))

2020. júl. 2. 22:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ
2020. júl. 2. 22:16
 3/11 anonim ***** válasza:
A csufolodas simán lehet az a hajhuzogatos figyelemfelkeltő módszernek venni. Ha én valakit nem szeretek nem nyitom meg azonnal a amit írt főleg nem nyitogatom meg a streaket amiket küld. Szerintem esélyes hogy bejosz neki
2020. júl. 3. 00:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Például ma is küldöm képben mindenkinek h Gm(jò reggelt) erre abban a pillanatban visszaìr nekem h jò reggelt
2020. júl. 3. 08:16
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mobilfüggő. Jó lesz, vagy azt szeretnéd, ha veled foglalkozna, nem a mobilját nyomogatná állandóan?...
2020. júl. 3. 10:53
 6/11 anonim válasza:
74%
5, attól még hogy valaki telefonozik, nem jelenti azt, hogy ha egy párkapcsolatban lenne, akkor nem hagyná abba...
2020. júl. 4. 01:12
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

a legeslegelso dolog, amit a parkapcsolatokrol tudni kell az, hogy senki sem fog megvaltozni a masik kedveert

ha nem tetszik ugy, ahogy van, eleve ne is menj bele, mert az alkesz alkesz marad, a mobilfuggo mobilfuggo marad, aki nos, nem fog a kedvedert elvalni, stb

2020. júl. 4. 08:14
 8/11 anonim válasza:
63%
Személy szerint én azért vagyok mobilfüggő, mert nincs más elfoglaltságom, ha lenne más, én se baszkódnék a "pokémonok elkapkodásával".
2020. júl. 4. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nincs más elfoglaltságod? Nem is dolgozol, nem is tanulsz, magától megterem a hűtőben a kaja, minden adva van?
2020. júl. 4. 14:07
 10/11 anonim válasza:
63%
16 vagyok, nyári szünet van, szüleimmel élek, nyári munka pedig az itthoni, fűnyírásból áll (nagyszülőknél is). Bocs, hogy nem váltom meg a világot ezen a nyáron se.
2020. júl. 4. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!