Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon miért csinálja ezt, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálja ezt, ha nem érez semmit irántam?

Figyelt kérdés

A baráti társaságban van egy srác akivel régebben kavartunk egymással párszor, aztán én mondtam, hogy ne legyen semmi. Miután kioffoltam nagyjából 1 évig “utáltuk” egymást. Nemrég amikor megbeszéltük a dolgokat azt mondta hogy ha akkor összejövök vele lehet még ma is együtt lennénk. Na persze ez igazán összezavart engem, és azóta sem tudom hogy kellett volna ezt értenem. Rengeteg félreérthető szituáció alakul ki közöttünk mostanság, de neki egyébként barátnője van. Egyszerűen nem tudom hova rakni a viselkedéseit sokszor mert máskor meg csakúgy beszólogat nekem. Vajon miért van ez és mit jelent?

18/L

2020. jún. 17. 00:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

"ha akkor összejövök vele lehet még ma is együtt lennénk."

Pontosan ezt jelenti. Össze akart volna veled jönni anno, de te kukáztad, mielőtt ezt elmondhatta volna. A srácok nem gondolják túl, inkább kimondják őszintén. Csak a nők bonyolítják túl és gondolnak bele minden mást. Mondom ezt nőként. Gondolom még mindig pipa rád, a sértettség beszél belőle, mikor beszól.

2020. jún. 17. 00:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké de abban a helyzetben nem volt lehetőségem hogy belemenjek egy kapcsolatba vele. Ráadásul ezt elvileg már meg is beszéltük rengetegszer. És persze megértem hogy valamikor haragudott és volt is oka, de ha már úgysem aktuális a téma miért nem felejti el ezt?
2020. jún. 17. 01:10
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Mert szeretett és mély a sebe, ami még most is vérzik. A "ha akkor össze jössz vele" mondatból ez egyértelmű. Bizony, szerelmes volt beléd.
2020. jún. 17. 01:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem felejti el és azért mond ilyeneket, mert látja rajtad, hogy te is akarod még. Neki viszont most ugye van barátnője. De így talonban tud téged tartani. És sikerült is neki, mert most te agyalsz rajta ezerrel :)
2020. jún. 17. 08:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!