Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezeket miért csinálja? Mit akarhat tőlem?
Szóval van egy srác akivel a neten beszélgetek egy ideje és elkezdett nekem tetszeni, de arról fogalmam sincs hogy ő mit gondol rólam meg hogyan tekint rám. Előfordult hogy azt mondta rám magunk között hogy "barátnőm", de fogalmam se volt hogy viccel-e vagy nem. Meg néha azt mondja barátok vagyunk, néha meg hogy nem csak a barátom akar lenni.
Meg nagyon furán tud viselkedni ha más pasikról van szó. Egyszer kiakadt rám mert beszélgetek egy haverommal, de ő sokszor mondja nekem hogy a havercsajok így meg úgy. Meg amíg ő nem kezdett el tetszeni addig bejött nekem egy másik srác és ha véletlenül szóba került akkor egyből flegma és ideges lett meg furán kezdett viselkedni, de ő is mondta nekem hogy "a crushom" stb.
Mit gondoltok?
Ez nem nyilvánvaló. Vagyis igen komolytalan, bárki is az felejtsd el, nem kritikus akarok lenni, az ilyeneknek semmi nem számít lehet azt mondja hogy szeret aztán közben jár még 2 nővel melletted. Hagyjad ez a lényeg.
17/F
Szerintem tetszel neki valamennyire, de inkább csak szórakozik veled, maga sem tudja, hogy mit akar. Ne adj túl sokat a szavára. Én nemrég voltam hasonló helyzetben, túl is léptem inkább a dolgon, nem ér számomra ennyi szenvedést. Ha valaki komolyan akar téged, az hidd el, tenni is fog érte. Szóval ne áldozd az időd az ilyen buta kisfiúkra.
20/L
Legjobb ha elfelejted.
Nem akar tőled komoly kapcsolatot, inkább csak játszadozik.
F18
Nekem is volt egy fel evig egy legjobb lany haverom akivel nagyon birtuk egymast, mint baratok, vegul valahogy belezugtam. Lett is valami koztunk, de csak arra volt jo hogy tonkretegyunk mindent ami eddig volt. En azt latom a te sracod se tudja mit akar. Szerintem ne eroltesd, keress valaki olyat aki nem baratkent nez rad es akivel normalis kapcsolatban lehetsz. Ezekkel többnyire csak a baj van, tisztelet a kevés kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!