Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A lányok szeretik, ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik, ha egy fiú dohányzik? Mit gondoltok arról, ha egy fiút cigizni láttok?

Figyelt kérdés
16/F Kort is írjatok légyszi.

2020. máj. 6. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
66%

Nincs bajom azokkal, akik cigiznek, nem is itélem el őket, de ahogy megérzem cigiszagot rámjön a folytogató köhögő roham.

17/L

2020. aug. 10. 20:12
 52/74 anonim ***** válasza:
27%

Elárulok egy titkot: mindenki pont lesz*rja, és a nőket sem zavarja igazából. Akit ez érdekel a szabályok betartása mellett, az bolond.

(Nyilván tisztában vagy a negatív hatásaival, valószínűleg úgysem fogsz életed végéig dohányozni.)

UI: egy nálad idősebb férfitárs, aki boldogan gyújt szivarra a nője mellett.

2020. aug. 11. 00:41
 53/74 anonim ***** válasza:
25%

Én dohányzom. Ha lenne egy barátom nyilván nem zavarna ha nem dohányozna, de nekem kellemetlen lenne ha csókolózás közben fulldokolna a nikotin szagtól a számban. Továbbá, ha nincs hozzászokva a dohányzó szájhoz, simán mondhatja, hogy bűzös a szám🤢🤮

Hiába mos a dohányzó ember napi 2x fogat, illetve használ rágót a nem dohányzó embereknek kellemetlen lesz.

2020. aug. 11. 17:28
 54/74 anonim ***** válasza:
80%

Úgy taszító, ahogy van. Sosem járnék ilyen fiúval. És az, amit a négyes válaszban írtál, kérdező... Nem mindegy, miért csinálja, ha egyszer csinálja? Túl lehet élni cigi nélkül, kipróbálni se kötelező. És az, hogy élvezed, nem jelenti azt, hogy nem teszed tönkre magad vele, vagy hogy nem érződik majd a szájszagodon.

16/L

2020. aug. 11. 17:39
 55/74 anonim ***** válasza:
85%

Személy szerint egyáltalán nem vonzó, nem szeretem a szagát. Nem tudnék hosszú távra tervezni egy dohányzó személlyel.

16/L

2020. aug. 20. 00:16
 56/74 anonim ***** válasza:
87%

Elmegyek egy cigiző ember mellett, és köhögőrohamot kapok. Kifejezetten zavarónak és visszataszítónak találom, ha valaki dohányzik. Ne.

17/l

2020. nov. 16. 21:53
 57/74 jarayjdt válasza:
90%

Én asztmás vagyok, szóval engem nyilván zavarna. Ha mellettem cigiznek mondjuk a járdán, már akkor is elkezdek fulladás szerűen köhögni és pont ezért valószínűleg nem én vagyok a legjobb választ adó, meg előttem már bőven kifejtették a témát. Ha ez számít valamit a legtöbb barátnőm a dohányzó fiúkra bukik és szerintük "szexi". Hát nem tudom...

16/L

2020. nov. 17. 18:22
 58/74 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna. Nem csak magam miatt, az egészsége miatt is aggódnék. De ha beleszeretnék valakibe, akkor nem érdekelne. Bár én kifejezetten utálom ha cigi szagú mindenem, ha egy dohányzó ember a közelembe jön, gyakran kapok köhögő rohamot. Szóval emiatt kerülném, alkalmam sem lenne beleszeretni szerintem.
2020. nov. 24. 19:10
 59/74 anonim válasza:
89%
Nagyon nem tetszik... 16L
2020. dec. 3. 22:39
 60/74 anonim ***** válasza:
38%
Engem nem zavar. 16/L
2020. dec. 4. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!