Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ti mit szoltok hozza ha a baratotok dohanyzik?
De miért akarod megváltoztatni? Ha dohányzik, nem a te kedvedért fog leszokni.
Miért tetszik annyira, ha már eleve ekkora ellentét van közöttetek?
Hogy mit szólunk hozzá?
A világ összes pénzéért sem lenne ilyen barátom.
Tudom, hogy minden embernek kell valami kis “függőség”, hogy elterelje a figyelmét a szörnyű és könyörtelen világtól:
Így van, aki szenvedélyesen sportol, különféle művészeti hobbikat űz, bemegy a kocsmába minden nap és fullrészegre issza magát, vagy éppen az egész havi fizetését cigire költi.
Nos... nekem alap, hogy olyan pasit választok, akinek a szenvedélyei nem károsak.
Világ életemben undorodtam a cigitől. Nem is értem, mi a jó benne.
A mindenféle eperízű elektromosakat még megértem, de fogalmam sincs, hogy a többi cigi miért ennyire jó.
Gondolom, a hülye tinik menőségből elkezdik, aztán egy idő után olyannyira hozzászoknak, hogy életük végéig nem teszik le.
Szóval bocsi, de nálam a cigi egyáltalán nem játszik.
Arra, hogy leszokjon, egyedül magát tudja rávenni, mert a függő emberek általában fel sem fogják, hogy ez mennyire káros nekik.
Azért finoman meg lehet jegyezni, de változtatni, lépni csak ő maga tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!