Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » TIZENÉVES srácok! Mit szólnáto...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

TIZENÉVES srácok! Mit szólnátok hozzá, ha az egyik barátotok beismerné, hogy meleg és szerelmes belétek?

Figyelt kérdés
Légyszíves írjatok szexuális orientációt.
2017. nov. 9. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
52%

Hű, hat en először is rohadtul ledobbennek. Picit sok lenne az info egyszerre. Persze nem ítélem el sz ilyesmit, dehogy, de engem letaglózna az egyszer biztos. Későbbiekben engem nagyon furcsán érintene, nem biztos, hogy tovább baratkoznek az adott emberrel. NEM A HOMOSZEXUALITÁSA MIATT, HANEM MERT SZTEM CSAK ARTANEK NEKI AZZAL, HA TOVÁBBRA IS JÓBAN LENNÉNK, HISZ NEM TETSZIK EGYÁLTALÁN.

Bocs, de szerintem nem kene elmondanod neki, hogy szerelmes vagy bele. De azt mondd el teljes nyugodtsaggal, hogy meleg vagy, semmi rossz nem fog történni (persze csak akkor, ha tudod, hogy nem fogja szetkurtolni az egész sulinak es pletykákat terjeszteni).

2017. nov. 9. 20:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Biztos vagyok abban, hogy nem fog pletykákat terjeszteni, teljesen megbízom benne.

De igazából az sem zavarna, ha mások megtudnák.

Így is tudják akik a legközelebb állnak hozzám, teljesen meg csak "miatta" nem vállaltam még fel, nem akartam, hogy mástól tudja meg vagy pletykákból... De ahhoz, hogy neki elmondjam össze kell még szedbem a bátorságot. Nem homofób egyáltalán, csak félek, hogy nem meleg/bi vagy nem jövök be neki.

2017. nov. 9. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát én meglepődnék, először biztos kellene egy pár perc, hogy feldolgozzam, ha személyesen közli. Én személy szerint utána elmondanám neki, hogy csak barátság lehet köztünk, tekintve, hogy hetero vagyok, és nem szándékozom változást hozni életem ezen részében. És persze felajánlanám neki, hogy döntsön, hogy tudna-e barátként tekinteni rám, vagy nem, mert ha nem, akkor barátjaként nem akarnám bántani a közelségemmel.
2017. nov. 9. 22:36
 4/4 anonim válasza:
62%

Én nagyon meglepődnék és próbálnék nem pezsgőt bontani örömömbe ha szimpatikus és nem csak 2 perce ismerjük egymást...Ha meg nem szimpi akkor valahogy megoldanám a helyzetet hogy "ne tegyem tönkre"(mondjuk engem tuti jobban megviselne hogy el kell küldenem szegényt mint őt hogy elutasítottam).

16/fiú/meleg

2017. nov. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!