Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szerelmes vagyok? És ha igen akkor most meleg vagyok?
Durván 4 éve (ez az ötödik) nagyon sokat nézek egy bizonyos fiút aki(nemtudom hogy milyen a szexualitása van) hát hogy is mondjam kicsit olyan lányos, törékenyebb alkata van, mindenkihez kedves (én vagyok a kivétel) és hát nemtom miért de néha olyan szivesen beszélgetnék vele és hát akár...nemtom szóval a lényeg, hogy szentem nagyon cuki és már többször is megfigyeltem, hogy más fiúk egyáltalán nem keltik fel az érdeklődésemet és hát ezesetben se mondanám hogy felkelti az érdeklődésemet de...szóval bonyolult nah de az a lényeg, hogy egészen elsős korom óta ismerem de nemtudom, hogy mit is szeretnék tőle, mert a haveromnak biztos nem mondhatnám, mivel régebben hát kicsit sokat bántottuk a gyereket főleg fizikailag meg néha(nagyon ritkán) érzelmileg is (ne értsetek félre egyáltalán nem vagyok büszke rá, hogy bántottuk meg minden) de mostmár minden teljesen másképp van és mostanában csak azt látom, hogy folyton egyedül van és valamivel elfoglalja magát, de már alig hallom beszélni és alig...szóval ku**ára kilóg az osztályból és egy kis csendes egérke, de valamiért néha (mivel ez a néha egyre többször van ezért is írom ezt a kérdést) olyan szivesen megölelgetném szóval értitek de az a vicc hogy fogalmam nincs miért csak olyan ölelnivaló és hát szerintem ha valahogy kettesben lennénk akkor talán még témát is találnánk, de ez alatt a röpke tíz év alatt biztos sikerült elérnem nála, hogy én lennék az utolsó ember akivel szóbaálljon azok után amiket csinálok szegénnyel (szintén nem vagyok rá büszke, de még mindig szoktuk szavakkal bántalmazni és néha rá is akarok szólni azokra akik úgymond bántják, de aztán végül valahogy mégiscsak bántom...magyarán leb**izom, megjegyzéseket teszek a lányos alkatára stb.) és hát a minap (vagyis múlt kedden) megláttam edzésről hazahelé és (mivel amúgyis egyedül volt és énis csak így egyedül) gondoltam kedves leszek és ráköszönökmeg hát úgyis tegnap volt karácsony és gondoltam legyünk kedvesek szóval értitek na és hát köszöntem neki de szerintem félreértette vagy ne is tudom mert megfordult és konkrétan iránytváltoztatott és valahova elfutott a lényeg hogy csak néztem és röhögtem egy jót, de azóta minden nap (néha többször is) eszembejut. Ez nagyon beteges. Tegnap pl rákerestem és rájöttem, hogy semmi közösségioldalon nincs fent és az egyetlen elérhetősége az e-mail címe és a telefonszáma. Létezik ilyen egyáltalán? Szóval nemtudom miért van ez és hogy miért érzek így, de jelen pillanatban a legszívesebben megölelném vagy nemtom csak ne legyen már ilyen szomorú.
Nah akkor ez volna a kérdés jah és most jön a bonyolult része a dolognak: van barátnőm...
Jah és tudom, hogy nem vagyok se meleg se biszex mert már jóideje vizsgálom magam és biztosan megállapítottam, hogy csak a csajok érdekelnek úgy.
17 F
Valaki Valami tipp.
Segítség kéne.
Kérlek csak értelmes válaszokat írjatok.
Ettől még nem feltétlenül leszel meleg. Ha valaki meleg az inkább a szexuális vonzalomban nyilvánul meg. Gondolom nem vonzódsz hozzá vagy ilyesmi, és úgy általában sem a fiúkat nézed meg. Szóval ez nekem inkább tűnik annak, hogy belül érzed, hogy nincs rendben az, ahogyan bántatok vele, és megsajnáltad. De ezt neked kellene érezned, hogy pontosan mi is a helyzet. Egyébként meg ha már eljutottál erre a szintre, hogy belátod, hogy rossz dolog amit tettetek/tesztek, akkor miért nem változtatsz rajta? Mondhatsz nemet, amikor a barátaid azt akarják, hogy vegyél részt ilyesmiben. Attól még nem leszel "b*zi" (ahogy ők mondanák) ha megvédesz valakit.
Ha pedig tényleg annyira gonoszak voltatok vele, ahogyan írtad, akkor nem biztos, hogy nagyon helyre tudod már hozni a köztetek lévő viszonyt, de mondjuk kezdésnek megtenné, ha megpróbálnál valahogy bocsánatot kérni tőle, és nem piszkálnád többet. Ebben az esetben talán megértené, hogy tényleg komolyan gondoltad a bocsánatkérésedet.
Egyébként meg lehet, hogy most jó mókának tűnik piszkálni, de később majd te is rájössz, hogy gonosz dolog volt. Arról meg ne is beszéljünk, hogy az a fiú meg talán pont azért viselkedik úgy ahogy, mert ilyen a környezete. Lehet hogy semmi baj nem lenne vele.
Aki úgy beszél egy hímtársáról, hogy "cuki", meg ölelnivaló, az bizony fiacskám melegecske... :D
Hiába van barátnőd, az még családos burnyák embereknél se jelent semmit. Jobb lenne ezt édes fiam aki róla ábrándozol és l*eb*uzizod végre magad előtt is felvállalni. Sokkal boldogabb életed lehetne, ha felvállalnád végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!