Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok hónapok óta egy meleg fiúba. Mit tegyek, hogy elfelejtsem végre őt?
Osztálytársam, és a legjobb fiú barátom is egyben.
Annyit tud, hogy tetszik nekem, de világosan tisztáztuk, hogy ő meleg, és friendzone.
Én viszont nem bírom kiheverni, mindenről Ő jut eszembe, ha nézek egy filmet amit ő is szeret, ha hallgatok egy olyan zenét amit ő is imád, mindenről.
Próbáltam más fiúkat nézegetni, de egyszerűen nem tudok fiúkent tekinteni arra aki egy kicsit is nem hasonlít rá. Ha meg hasonlít valamiben egyből Ő jut az eszembe és utána epekedek.
Első szerelmem.
Tippek? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Hogy felejtsem el őt?
UI.: Nem kérek ócsaroló, oltogatós hozzászólást! Csak értelmes válaszokra vagyok kíváncsi!
Köszönöm!
Némi hiba lehet, hogy van a szövegben, de azért remélem érthető a mondanivalóm!
Második, igen valószínűleg Justin Biebet az osztálytársam... Egyébként utálom őt, csak úgy mellékesen.
A hasznos válaszokat köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!