Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lanyok ti mit szoltok hozza...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok ti mit szoltok hozza ha a baratotok dohanyzik?

Figyelt kérdés
Ugy ertem ha mondjuk ti nem es eesetleg nem is igen birjatok a szagat akk mennyire zavaro mondjuk mikor csokoloztok? Mennyire lehetne ravenni a fiukat h leszokjanak vagy megse eri a probalkozast?

2017. nov. 9. 23:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

(válaszok elolvasása nélkül írok, szóval bocsi ha ismétlek)

Nekem a mostani barátom is cigizett, igaz csak fél évig, mielőtt megismertünk egymást. Én megmondtam neki, hogy nem vagyok oda a cigiszagért és teljes mértékben megértette, sose fújta rám a füstöt poénból vagy ilyesmi. Néhány hét/hónap kapcsolat után pedig le is szokott, részben azért mert én megkértem, részben maga miatt is.

Csókolózáskor nem zavaró, persze kicsit benne marad a szájízében a cigi íze/szaga/aromája/bármije, de nekem egészen tetszett vagy nem is tudom (pedig egyébként utálom a cigiszagot, megfulladok tőle, én magam se cigizek pont a szaga miatt hogy én is cigiszagú leszek). Az is lehet, hogy csak amiatt nem zavart mert meg voltam (vagyok) bolondulva a fiúért, és ilyenkor félre tudja tenni ezeket a dolgokat az ember.

Egyébként lehet, hogy leszokik miattad, szóval megéri próbálkozni! Ha gondolod, segíthetsz neki úgy is, hogy veszel neki vagy vesztek felesben egy e-cigit, az állítólag segít leszokni és annak nincs szaga (vagyis a folyadéktól függ ami bele van töltve, de általában nem érezhető szerintem). (Amúgy bocsi ha hülyeséget írok, ennek az e-cigi dolognak nézz vagy kérdezz utána mert egyáltalán nem vagyok biztos forrás.)

Remélem tudtam segíteni! :)

17/L

2017. nov. 10. 09:35
 12/15 anonim válasza:

Ha igazán szeret, megpróbál majd leszokni. Csak ne legyél idegesítő. Ne dörgöld folyton az orra alá, hanem próbálj meg finoman utalni rá. Saját tapasztalat. Tudom, hogy lányokhoz szól a kérdés, de erős dohányos fiúként volt egy hasonló szerelmem. Folyton piszkált a cigizésért, emiatt nem akart tovább lépni. Bazi nagy akaraterővel megpróbáltam legalább előtte nem dohányozni. Ha jött alaposan fogat mostam és befújtam magam. Sajnos nem értékelte, pedig mellette tényleg nem kívántam a cigit se, de gyorsan lecserélt, megtalálta a "tökéletes nemdohányzót". Azóta még többet szívok.

Tehát jó tanács: megéri próbálkozni a leszoktatással, de ne ezen múljon, hogy szereted vagy nem. Mert akkor az nem igazi.

21/f

2017. nov. 10. 23:46
 13/15 anonim ***** válasza:
En nem szoktam szivni csokolozas elott 1-2 oraval cigit, aztan kesz. Mondjuk nem vagyok nagy dohanyos, napi par szallal szivok csak.
2017. nov. 11. 03:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat 12 pedig ertekelnie kellett volna.. En biztos ertekelnem az ilyet
2017. nov. 11. 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Én nem dohányzom, de nincs bajom a cigiszaggal.

A lényeg:

-ne fújja rám a füstöt

-ne legyen láncdohányos, ha óránként/néhány óránként szív egyet, az okés

-ne akarjon rögtön cigizés után smárolni, vagy, ha igen, akkor mosson fogat és/vagy rágózzon 10-20 percet.

-nálunk, a lakásban ne gyújtson rá

De egyébként nálam is előnyben vannak inkább a nem dohányzó srácok, mert a korosztályomban a dohányos fiúk elég böszme, link alakok(tisztelet a kivételnek, mert biztos van olyan is.:))

15/L

2017. nov. 17. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!