Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért undorító olyannal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorító olyannal csókolózni aki dohányzik?

Figyelt kérdés
2016. nov. 14. 18:37
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mert büdös a szája, természetesen. Van, aki közel hajol hozzám és hányingerkeltő, annyira bűzlik. Van, akinél ez jóval kevéssé igaz. A cigik sem egyformák...
2016. nov. 14. 18:40
 2/8 anonim ***** válasza:
95%
Mert cigizik :D
2016. nov. 14. 18:43
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
Hat igen pont az a szitu amit az 1-es mondott pl.: en se csokoloznek ugy senkivel hogy alotte 20 mp-el dobta el a cigit.. En meg mason is utalom mar mint ha atveszi a ruhaja azt a budos szagot..aki cigizik az hasznaljon ragot meg parfumot vagy barmit aki nem cigizik az is :D
2016. nov. 14. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Mert büdös és rossz ízű a szája. Szerintem ez elég indok...
2016. nov. 14. 18:46
 5/8 anonim ***** válasza:
66%
Pippantsatok le, a franc vágyik a csókotokra!
2016. nov. 14. 18:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha mos normálisan fogat,akkor talán. Amugy utálom a cigit. :D
2016. nov. 14. 18:56
 7/8 anonim ***** válasza:
52%

Hát, ha én szerelmes vagyok egy lányba, egyáltalán nem fog elriasztani, hogy dohányzik, akármilyen a szájszaga. :D

16/f

2016. nov. 14. 21:20
 8/8 anonim válasza:
Bár én dohányzom, de nekem sem épp kellemes, hogyha a párom másodpercekkel előtte nyomta el a cigit és úgy csókol meg. De ez nem csak a dohányzásra igaz, akiből pl bűzlik a pia szag azzal sem csókolózol szívesen. Mellesleg aki azt mondja, hogy használjon rágót vagy parfümöt, tudja, hogy milyen rossz szaga/íze van annak amikor a kettő keveredik?
2016. nov. 15. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!