Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Gáz olyan férfival csókolózni...

Gáz olyan férfival csókolózni aki dohányzik?

Figyelt kérdés

Még senki nem mondta h rossz lenne, de ismerőseimtől hallottam, h olyan mintha egy "hamutálat nyalogatnék"?

24/F

2011. febr. 6. 08:48
 1/5 anonim ***** válasza:
37%

Attól függ! nekem nem olyan a pasim szája mint egy hamutál, de én magam is erős dohányos vagyok.Hogy nemdohányzó ként milyen nem tudom, mert előbb bagóztam mit smároltam.

De valószínűleg, egy nem dohányzó érzi, hogy mit nemtom, de szerintem ha szeret a csaj, akkor nem emiatt fogtok szétmenni.

2011. febr. 6. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem bizony!

Aki ilyet állít ott valami más is van a háttérben nem csak a cigi.

Én is így voltam a barátnőmmel, ő elfogadta hogy cigizek, nem szekírozott, cserébe én tömtem a rágót :). Ilyen egyszerű.

Azóta elektromosat szívok , tehát ez sem baj , de nem izgatja ha néha néha elszívok egy szálat.

2011. febr. 6. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
A legtöbb nemdohányzó számára a dohányos egészében büdös, mint a trágya. Én a dohányfüstös ruhám szagától másnap reggel is hányingert kapok. Szerencsére sosem volt dohányos barátnőm, de nem hiszem, hogy jó lenne egy dohányossal csókolózni, ugyanúgy, mint ahogyan egy ápolatlan fogú (büdös szájú) nővel sem csókolóznék)
2011. febr. 6. 17:08
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Az bizony!
2011. febr. 7. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
29%

Az szerintem sokkal gázabb ha a fazon ápolatlan, büdös, foghíjas..stb.

A cigi az egy dolog, attól nem bűzlik az ember csupán cigiszagú, nem pedig trágya és ehhez hasonlóak.

Egy nemdohányzó

2011. febr. 7. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!