Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A lányok szeretik, ha egy fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szeretik, ha egy fiú dohányzik? Mit gondoltok arról, ha egy fiút cigizni láttok?

Figyelt kérdés
16/F Kort is írjatok légyszi.

2020. máj. 6. 18:37
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nagyon taszító. Az meg egyenesen gáz, ha valaki 14-16 évesen már cigifüggő.

20/L

2020. máj. 6. 20:55
 22/74 anonim ***** válasza:
81%
Nálam egyenesen kizáró ok.
2020. máj. 6. 21:13
 23/74 anonim ***** válasza:
69%
Undorító, proli szokás. Totál kizáró ok.
2020. máj. 6. 21:14
 24/74 A kérdező kommentje:
#21-24: jól van ez a ti véleményetek, de azért szerintem ezt kulturáltabban is meg lehetett volna írni. Többieknek nagyon köszönöm a választ örülök, ha jön még:)
2020. máj. 6. 21:25
 25/74 anonim ***** válasza:
95%
Abban mi nem kultúrált ha leírja a következményeket? Az én környezetemben is volt aki 14 évesen cigizett de azért 11 éves gyerek ba*meg, ez már a legalja, jó kis közegből jöhetsz
2020. máj. 6. 21:51
 26/74 anonim ***** válasza:
23%
Érdekes hogy a dohányosokat mennyire leszóljátok, de aki füvezik azmeg teljesen oké. Pedig ugyanazt csinálja csak más hatást is elér mellé.
2020. máj. 7. 00:38
 27/74 anonim ***** válasza:
27%

A cigizésnél sokkal szánalmasabb amikor mindenkit lepontoznak akit nem zavar ha a párjuk dohányzik.

Most ezt fiúként mondom, tapasztalataim alapján egyébként sose volt olyan hogy emiatt pattintottak volna hogy cigizek.

Sőt, volt olyan barátnőm aki amúgy NEM cigizett, de vonzotta az ha egy fiú cigizik mert hogy náluk nagyon "fancy"

Várom a lepontozást azoktól akiknek nagyobb a lábméretük mint az IQ-juk.

17/F

2020. máj. 7. 02:46
 28/74 anonim ***** válasza:
97%

Hat figyelj en lany vagyok es csak akkor szivok el par szalat, ha buliban vagyok. Tehát egyáltalán nem ellenzem a cigit, ha jol esik tegye a fiu is nyugodtan, DE ne a függők szintjén.

Egyébként 2oka is van amiért megérné neked abbahagyni, az elso, hogy ha folyton dohanyzol akkor egy ido utan hiaba mosod a fogad cigi szagu lesz a szád, igy ha egy lanmyal csokolozol, akkor csoro lány ennyibol egy hamutartot is kinyalhatna.... Erted xd. Jahh es ezt tapasztalatbol mondom. Masreszt, a fiuknak akik cigiznel, rossz izu az ondojuk, ez tudomany. Es igaz is, tapasztalat szintugy....

Illetve a legrosszabb, hogy en (es a legtobb lany) szeretjuk a pasink illatat beszivni, na de ha az cigi szagu... Akkor inkabb oda se bujok mar egy ido utan... mert valjuk be a cigit nem a szagáért veszik az emberek 😅.

Szoval szerintme tenyleg minimalisra kezdd el csokkenteni az adokot, lemondani rola nyilvan nem kell, csak ha te akarsz. De csokkenteni tenyleg nem art 😊.

Viszont ha csak latom hogy cigizik, akkor semmi eloitelet nincs bennem, de ha megismerem es megrtudom, hogy imadja.... Az mar nekem kezdd inkabb rosz benyomast kelteni. De a te dolgod. Es ismerek olyan lanyt is, akinek semmi baja azzal ha egy fiu dohanyzik, de csak mert ő is folytom ezt teszi, igy egymas "cigi szagat"nem ertik, mert az orruk megszokja a sajatjulat. (Viszont a csaj nem szereti a fiu ondojat es neha mar sok ido utan csokolozni se feltetlen) de a baratnőm nagyon szerelmes lett a sracba es nem erdekli, tehat csak a megfelelo lanyt kell megtalalni.....

17L

2020. máj. 7. 02:49
 29/74 anonim ***** válasza:
20%

27-es maximálisan igazad van

Szegenykek mindjárt agyvérzést kapnak azert pontozzak le a többieket akik nem ilyen butak, hogy azt hiszik minden egyes dohányzó személynek sárga a foga, az ujja es budos 😂😂

2020. máj. 7. 10:07
 30/74 anonim ***** válasza:
97%

#28vagyok es nyilvan nem mindenkire igaz ez abbudos a mindene dolog... de nekem ilyen tapasztalatom volt.. Es azota mar igenis szamit nekem hogy mennyit dohanyzik az illeto, alapjaba veve mint mondtam nem baj, csak a mennyiseg legyen normális szinten tartva.

2020. máj. 7. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!