Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szeretik, ha egy fiú dohányzik? Mit gondoltok arról, ha egy fiút cigizni láttok?
Figyelt kérdés
16/F Kort is írjatok légyszi.2020. máj. 6. 18:37
31/74 A kérdező kommentje:
#25: Sztem veled van a baj, ha nem érted mire gondoltam. Ebben a kommentben is káromkodsz, ami a környezetemet illeti, azzal nincs semmi probléma.
Többieknek köszönöm a válaszát, #27: teljesen egyetértek.
Örülök, ha érkezik még válasz.
2020. máj. 7. 10:22
32/74 anonim válasza:
Nem tudom ki mondta,hogy a füvezés oké....Nekem a Szüleim sokat cigiztek.Így nem zavar(megszoktam a szagát.),de a füvezés már igen.Persze azért ne cigizzen túl sokat.
33/74 anonim válasza:
A baratnom nem akar korlatozni es nem is zavarja, de inkabb nem cigizek mert rajottem h szerintem is undorito dolog
16F
34/74 anonim válasza:
30as, lehet normálisan is cigizni, megmosod utana a kezed, nedves torlokendo esetleg, rago, tictac, folyadék, parfüm stb 😃
35/74 anonim válasza:
Nem tartom vonzónak. Ha cigizik hát cigizik csak ne fustoljon állandóan illetve ne akarja rám eroszakolni.16l
36/74 1112 válasza:
a passzív dohányzás is káros, szal legalább ne a lakásban, meg ne mellettem állva az udvaron akár gyújtson rá, menjen jóval odébb az illető, ha dohányozni akar, de úgy , hogy még lehetőleg a szél se fújja rám. Meg ne itassa át a lakást a füstszag, és akkor talán belemennék, hogy dohányozzon a pasim, de inkább nem. Hogyha csak a kabátja füstszagú, az még lehet, hogy tetszik is, de sose mellettem pöfékeljen, vagy sose a lakásban, meg ha a gyerekekkel van mondjuk kint az udvaron, akkor tőlük is lehetőleg álljon messzebb, hogy ne menjen rájuk a füst.
37/74 anonim válasza:
De szerencsétlenek vagytok uristen 🤦🏻
38/74 anonim válasza:
Nem szeretem. Főleg ha kiskorú. Egyébként is (talán kissé túlzottan is?) elítélem, sőt megvetem a dohányosokat. Valamiért a piásokkal nincs ekkora bajom (persze azért őket is elítélem).
39/74 anonim válasza:
Én például nagyon nem szeretem, ha valaki cigizik és leginkább a füst szaga miatt. Ennek ellenére mégis olyan fiúval hozott össze a sors, aki dohányzik. Tudja, hogy nem szeretem, ezért ha velem van, nem gyújt rá és amúgy is próbál leszokni.
40/74 anonim válasza:
En is hozzasólnek,igaz nem lány vagyok,én nem kedvelem a bagósokat,viszont fétisem ha nézhetek 1dekorativ csinos lányt,aki tud elegánsan,büszkén dohanyozni,imádom nézni,plusz számbahamuzas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!