Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez miért van szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van szerintetek?

Figyelt kérdés
Az exemmel 3 hónapja szakítottunk és nagyon szerettük egymást de sajnos elváltak útjaink.tobben mondták hogy nagyon osszeillik és szerintünk is nagyon osszeillettunk.sajnos már szakítottunk de én valamiért úgy érzem hogy még összehoz minket a sors.nekem úgy tűnt hogy ő lesz az igazi még akkor is ha most nem vagyunk együtt.

2020. ápr. 29. 10:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen normális. Még nem vagy túl rajta. Én úgy voltam pl. Exemmel hogy amikor szakítottunk az nem fájt viszont hónapokkal későbbelkezdett hiányozni
2020. ápr. 29. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Mert a romantikus filmek, sorozatok és szappanoperák ezt hitették el veled. Mindenkire azt mondják hogy összeilletek ha látnak, az sem jelent semmit.

Ha annyira az igazi lenne (ami szintén hülyeség, mert nincs), akkor nem szakítottatok volna.

2020. ápr. 29. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt. Legjobb barátok voltunk exemmel, aztán összejöttünk, végül szakítottunk.

8 hónap kellett mire túlvergődtem rajta, folyamatosan mondogattam magamnak, hogy ő más, hogy érzem, minket még összehoz az élet, hogy ami köztünk volt az különleges, valami olyan, amit senki se ért.

Well...eltelt lassan 10 hónap a szakítás óta, és jobban vagyok.

Néha hiányzik, de már koránt sem érzem azt a masszív állandó hiányt.

A helyzet az, hogy szereted. Ennyi. Nincs köztetek semmi más, semmi extra vagy más kalcsolattól eltérő. Azért érzed olyannak most, amilyen, mert a te érzéseid teszik azzá.

Egyetlen megoldás van, lépj tovább. Ne beszélj vele egy darabig. Minimum egy hónapig. Szar lesz, ha lány vagy valószínűleg sírni is fogsz(sokat) meg gyötrődni. De ez ezzel jár.

Majd túl leszel rajta.

De sose feledd, okkal szakítottatok. Egyszer elhagyott téged, magadra hagyott (ha közös megegyezessél történt akkor is).

Megérné valaki ilyennel együtt maradni?

2020. ápr. 29. 18:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez normális mert még nem vagy túl rajta, én is voltam így igaziból még mindig a legszebb emlékem.
2020. ápr. 30. 06:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!