Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az mit jelent ha ilyet küld...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mit jelent ha ilyet küld egy srác🔥?

Figyelt kérdés
?

2020. márc. 19. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Ha képre akkor tetszik neki, ha csak úgy küldte akkor pl nem tudott mit írni de valamit mégis akart küldeni.
2020. márc. 19. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Kigyulladt a lakása.

Vagy a kérdőjelre gondolsz? Akkor azt, hogy kérdezett valamit.

2020. márc. 19. 18:46
 3/6 MikeS13 válasza:
62%
Szerintem azt jelenti, hogy megperzselted a szívét, azaz fellobbant a szerelem lángja.
2020. márc. 19. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs nagy jelentése...

Nem kell mindenbe logikát keresni.Én is valamikor mondjuk :3 vagy ^-^.

Van jelentése?Nincs csak úgy gondoltam hogy az oda illik és Ennyi.Valószínűleg ő is csak azt gondolta hogy épp jó választás.

2020. márc. 20. 12:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Dugna veled
2020. márc. 20. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem sincs különösebb jelentése, én néha akkor szokta, ilyet írni, ha valami tetszik, vagy menőnek gondolom

de lehet, hogy csak simán nem tudott mit írni, azért írj ilyet

2020. máj. 17. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!