Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ráírjak a srácra? 17/L
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok és múlt hétvégén volt egy kis baráti összejövetel ahol ott volt egy 24 éves srác akit még nem ismertem de nekem kb az álompasi. Magas,jóképű, izmos, barna hajú barna szemű kreol bőrű nagyon nagyon tetszik nekem. Az a fajta srác akit ha meglátnak a lányok leesik róluk a bugyi. Tényleg tökéletes minden téren számomra. Egész éjszaka ott voltunk és többször rám mosolygott. Én annyira zavarban voltam hogy csak bambán bámultam őt egész éjszaka szóval elég gázul nézhettem ki. Viszont van más baj is mert én egy elég duci lány vagyok és nem vagyok egy szép látvány mert a hasamra és a fenekemre hízok viszont a melleim meg nagyon kicsik még. Az arcom is tiszta pattanásos ami nagyon csúnya ha nem sminkelem ki magam és ráadásul szemüveges is vagyok szóval nem vagyok a pasik álma. Beszédes csaj vagyok alapvetően aki simán kezdeményez akárkivel beszélgetést de most totál be voltam tojva. Nem mertem egyszerűen hozzászólni bár ő párszor próbálkozott velem beszélni de én csak hümmögtem mint valami szerencsétlen. Aztán a buli végén amikor elköszöntünk akkor megpuszilt és megsimogatta a hátamat is közben. Ezt a két puszit akkor adta amikor nem látta senki és úgy hogy eléggé elhúzta,elidőzött a szájával az arcomon mintha egy csókot adott volna az arcomra. Na én ott teljesen lefagytam hogy egy ilyen jó pasi engem simogat meg puszilgat. Néztem rá nagy szemekkel ő pedig csak mosolygott és belenézett mélyen a szemembe. Elég közel hajolt a puszik után a számhoz mintha megakarna csókolni,de persze nem tette meg. Csak pár centire volt a szánk egymásétól. Ott végem lett mert nem tudtam mit csinálok ha megcsókol. Kicsit piás volt már de azért nem volt részeg. Utána meg csak simán elment és nem mondott semmit. Nekem azóta éjjel nappal Ő jár az eszembe és úgy érzem hogy szerelmes vagyok belé. Nem tudom hogy találkozhatnék vele újra,de most azon gondolkozom hogy ráírok facebookon. Csak gyáva vagyok hogy mi lesz ha csak szórakozott velem és nem akar tőlem semmit sőt nem is tetszem neki. De ugyanakkor ott van hogy majdnem szájon csókolt és a hátamat is megsimogatta ami azért elég egyértelmű jel. Elég tapasztalatlan vagyok férfiak terén mert egy ilyen kövér lány nem kell senkinek :( Pláne nem egy álom pasinak aki tökéletes. Mi lesz ha ráírok és csak kiröhög?Ha bejönnék neki akkor már írt volna? Állandóan az Ő képeit nézem fb-n és szerelmes dalokat hallgatok és vágyakozok hogy milyen jó lenne csak hát félek a csalódástól.Rá merjek írni? Nem tudom hogy egy ilyen hájas lányon mi vonzót találhatna :/ Inkább írjak rá és csalódjak vagy örökké várjak az elérhetetlenre? Vagy lehet hogy tényleg Ő az igazi és ne tétlenkedjek? Félek hogy nem tudok megfelelni az ő igényeinek. Vagy ha találkozunk és akkor is csak lefagyok? Írjak neki?2020. márc. 14. 17:27
1/8 anonim válasza:
Szerinted mégis mit akarna tőled? Ha nyomulsz megfigyelem, de nem veled fog leállni.
2/8 anonim válasza:
Írj neki, de ne éld bele magad előre semmibe. Majd meglátod, hogy merre tovább?
3/8 A kérdező kommentje:
De ez a puszi meg simi nem azt jelenti hogy tetszek neki?
2020. márc. 14. 17:58
4/8 anonim válasza:
Megdug ,aztán ott hagy és johetsz vissza rínyálni az álom pasid miatt.
5/8 A kérdező kommentje:
De ő szerintem nem olyan...
2020. márc. 14. 18:40
6/8 anonim válasza:
Persze, biztos nem olyan, abból a 3 szóból remekül megítélted amit váltottatok
7/8 anonim válasza:
Egy próbát megér szerintem, aztán majd meglátod hogyan alakulnak a dolog, de készülj fel minden eshetőségre.
8/8 anonim válasza:
Figyelj, nem akarlak megbántani.
De az ilyen srácok pont olyanok akik szórakoznak veled.
És ne mondj ilyet, hogy nem kellesz senkinek! Isten még írja neked a love storyt.
de szerintem ne egy ilyen sráccal, mert ahogy leírtad tipikus rosszfiú és csalódni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!