Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak én a srácra, akivel kavartam?
Figyelt kérdés
Vasárnap volt egy buli,ahol összegabalyodtunk egy sráccal és közös volt a szimpátia.. másnap rám is írt,beszélgettünk,de mikor kilépett mondta,hogy majd ma beszélünk... de ma meg nem írt rám,se semmi,pedig fönt volt.. szerintetek írjak neki én? nem lesz túl nyomulós? azt mondta tetszek neki,szimpatikus vagyok neki..de akkor nem értem miért nem ír?! 18/L2016. ápr. 11. 22:19
1/2 anonim válasza:
A magyar költészet napja alkalmából:
Szia bébi, jó volt veled tegnap
Forró az ajkad, mint a nyári nap, megkap
Ez a buli más volt, mint a többi
Ment a nagy tolongás, rosszabb, mint a rögbi
És ott voltál nekem, szendén a sarokban
Vártak rád a srácok, mind tömött sorokban
De én lettem a győztes, a befutó bika
Minden tinédzserek legkanosabbika
Összeálltunk, mint a lovak kánikulában
Míg a többi lúzer csak hányt kint, talpig a kulában
Míg őket vidította az alkoholos mámor
Csókgyöngyöt loptam édes kicsi szádból.
2/2 anonim válasza:
Szerintem varj 1-2 napot, aztan irj neki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!