Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ráírjak a srácra, hogy nálam maradt a felsője? (bővebben lent? )
Ez egy igazán hosszú sztori, de megpróbálom lerövidíteni és mégis elmondani a lényeget. Szóval a srácot elég régóta ismerem, mégis csak most alakult úgy a helyzet, hogy nálam maradjon a pólója. - összeakartak/nak hozni minket -
A srácnak van barátnője alig pár hónapja viszont a kapcsolatuk nem túl boldog és a srác sem szereti a lányt. Egyik este hazakísért a srác. ( a hétvégén pedig főzést terveztek azok az emberek akik összeakartak/nak hozni minket) Beszélgettünk és mondtam neki hogy nem biztos, hogy ott leszek a főzésen, erre visszakérdezett: ,,hogyan győzzelek meg, hogy mégis ott legyél?" Válaszként csak annyit kapott: ,,próbáld meg!": és megcsókolt! Hidegre fordult az idő ezért ide adta a pólóját, aztán -mivel dohányzik- elmentünk hozzá, hogy magához vegyen egyet, aztán elmentünk egy non-stopba, sört meg energiaitalt venni és utána a játszótérre vettük az irányt, ott folytattuk a beszélgetésünket tovább. Ott többször is elmondta, hogy élvezi az estét, örül, hogy így alakult. Többször smároltunk is, masszíroztuk egymást, csillagokat néztünk. Megbeszéltük, hogy az aznapi történteket nem mondjuk el azoknak akik ott lesznek a főzésen. Ezért úgy viselkedtünk, mint azelőtt, mielőtt hazakísért volna. A hétvégén viszont nem kísért haza, mert valamiért hazament és megjelent a barátnője nála aztán vissza nem jött, mármint a főzésre ( Itt elmondanám hallottam hogyan fogadta a lányt, idézem: ,, Te meg mi a fenét keresel itt?" ). Azóta nem találkoztam sráccal és nálam van a pólója!! Azt szeretném megtudni, szerintetek azzal ráírhatok a srácra, hogy nálam maradt a felsője, hogyan adhatom vissza?
írj rá, igen.
hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!