Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja megismertem egy srácot, nagyon bejött nekem, és én is neki. Másnap be is jelölt facebookon, de nem ír rám, vajon ráírjak?
megint az a kib...tt facebook. Ha rajtam múlna, betiltanám, komolyan mondom. Lépjetek már ki a való világba, s hagyjátok a fenébe a virtuális ismerkedést!
Én a 90-es években voltam "fiatal" és a mi időnkben úgy működött, hogy tetszett neked valaki egy buliban, odamentél hozzá és felkérted táncolni. Általában a fiú lányt, de nem dőlt össze a világ, ha fordítva történt. Volt egy lány, aki nagyon oda volt értem, persze ezt később tudtam meg, állandóan rinyált a barátnőjének, hogy meg szeretne engem ismerni. A barátnője egyszer megunta, odajött hozzám, kézen fogott és odavezetett a lányhoz, hogy tessék itt van, ismerkedjetek meg:) És megismerkedtünk, és kapcsolat is lett belőle.
Ja, és akkoriban nem volt mobiltelefon, internet és facebook. Mégis boldogok voltunk. Azok a boldog szép napok:)
Kérdésedből (problémádból) kiindulva valahol 14-16 év között lehettek (de csak a "buli" miatt, egyébként inkább tűntök kisiskolásnak). Ezt, és a más várost figyelembe véve azt javaslom, ne írj rá. Nem mintha nyomulás lenne, csak éppen marha felesleges. Ha össze is jöttök, pár hét után már gyártanád itt a távkapcsis kérdéseket, nyafognál, mert gondolom egyikőtöknek sincs pénze állandóan utazgatni, az összeköltözés meg még egy távoli álom.
Szóval ne, ne írj rá. Talán már ő is rájött erre, de ha csak fél megkímélheted pár hétnyi vergődéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!