Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most hogyan folytassam vele?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most hogyan folytassam vele? Ez az én hibám, igaz?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy igen tanácstalan gimnazista lány vagyok! Az a helyzet hogy a stílusom az valljuk be elég vad és rockos. De alapból ez azért lett így mert nagyon sokat bántottak a régi külsőm miatt, és mikor gimibe jöttem változtattam! Viszont alapból mindenkivel nagyon kedves vagyok és egy művész típusú nagyon érzékeny lány vagyok! Akik nem ismernek igazán azok ribinek tartanak, és azt gondolják hogy hogy több mint 30 srácnak “okoztam már örömet” pedig ez egyáltalán nem igaz. De őszintén ez már nem érdekel. Viszont van egy srác akit igazán szeretek és most ilyen “barátság extrákkal” kapcsolatunk van. Tegnap volt egy kifakadásom neki és felvállaltam az igazi önmagam neki, teljes egészemben. És elmondtam neki hogy szűz vagyok és semmi nem igaz. Egy két haverjának elmesélte és annyi változott hogy ma azt halottam hogy “szűz qurva” vagyok ( a biológiát most hagyjuk:D) nem igazán érdekel a dolog és folytatni szeretném vele, de a barátnőim szerint ezt nem kéne folytatni. Szerintetek mit tegyek? Lehet esélyem jó kapcsolatra?

2020. márc. 8. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha kibeszél a barátainak, vele biztos nem.

De ez a jó út, mindig légy önmagad! Meg fogod találni a hozzád való fiút.

2020. márc. 8. 23:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és NEM, nem a te hibád, hidd el. Jó az önkritika, de csak akkor, ha van alapja.
2020. márc. 8. 23:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges ezért magadat hibáztatni

Lehet jó kapcsolatod, de szerintem ez a srác felejtős, már csak azért is, mert ha ő is szeretne/tetszenél neki, akkor nem beszélne ki

2020. márc. 8. 23:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg beleszerettem a srácba, hogy kéne elfelejtenem?
2020. márc. 8. 23:17
 5/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem lehet, hogy nem kibeszélés volt a cél, hanem elmondta nekik, hogy ez a lány nem is olyan?
2020. márc. 8. 23:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én jártam gimibe hol voltak az ilyen naiv kiscsajok? 😢
2020. márc. 9. 00:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a barátság extrákkal kapcsolat, ha egyszer szűz vagy?
2020. márc. 9. 00:16
 8/9 A kérdező kommentje:
#7 figyi a barátság extràkkal az nem csak a szexről szól, az a szex kapcsolat. Nálunk a barátságon túli gyengédséget jelenti, és csók is volt már
2020. márc. 9. 05:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább akkor úgy nézhetett ki, hogy a kapcsolat felé haladtok. Egyébként, ha a srác elmondta hogy ő ezt nem gondolja többnek, akkor te sem vagy egy szent hiszen bele mentél a dologba. Viszont tény és való hogy a sráctól nagy bunkóság , ha így adta elő. Viszont ha csak azt mondta el hogy Te nem vagy kva, aminek hittek, akkor nem az. Szóval tanulság, ennyire ne bízz meg másokban.
2020. márc. 9. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!