Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnetek ezt neki?
Ezt nyilván nem tudhatjuk, következtetni lehet csak.
Ha eddig semmi más jelet nem adott, akkor hagyd ezt figyelmen kívül. Ha szokott nézni, pláne szemezni veled, esetleg dícsér, bókol, nagyon oda figyelő és kedves veled, akkor talán lehet benne valami.
Mivel elárultad neki viszont, hogy te csak barátként tekintesz rá, valószínű erről a közel jövőben biztosan nem fogsz általa megtudni többet.
Egyrészről komolyan gondolta,a másik hogy elég kretén hogy írásban tette ezt.
Gondolom igazi beszari a gyerek.
Az a baj, hogy én totál elhinném ezt is. Egyszer haverom elkérte a telefonom, hogy megnézzen valamit, hogy nekem megnyitja-e. Szó nélkül oda adtam, mert legjobb barátom volt. 3 hétig random csajok igazoltak vissza, meg rá írt pár csajra is :D
Szóval totál elhinnék egy ilyet, mert én se nagyon tudtam mást mondani, csak azt hogy haver jelölt be, haverom írta stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!