Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti elhinnetek ezt neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnetek ezt neki?

Figyelt kérdés
Regota joba vagyok egy sraccal olyan haveri szinten. 2 hete tobbet beszelunk es ma olyat irt hogy szeretlek. Azutan rakerdeztem hogy ez igy mi mire azt valaszolta h nem erez igy csak a haverja belenyomkodott a telefonjaba. Azutan mondtam neki h en egyenlore baratkent tekintek ra mire azt mondta h ez igy van rendjen.

2020. márc. 17. 10:15
 1/5 Stark2000 ***** válasza:

Ezt nyilván nem tudhatjuk, következtetni lehet csak.

Ha eddig semmi más jelet nem adott, akkor hagyd ezt figyelmen kívül. Ha szokott nézni, pláne szemezni veled, esetleg dícsér, bókol, nagyon oda figyelő és kedves veled, akkor talán lehet benne valami.

Mivel elárultad neki viszont, hogy te csak barátként tekintesz rá, valószínű erről a közel jövőben biztosan nem fogsz általa megtudni többet.

2020. márc. 17. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Kíváncsi volt az érzéseidre. Megtudta :)
2020. márc. 17. 10:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat az utobbi idoben eleg erdekes volt velem, csak 2esben volt hajlando talalkozni,tobbszor megolelt mint szokott es parszor beragott ram ha nem irtam neki vissza... de dicserni csak 1szer 2szer dicsert. Elotte nen volt ennyire ilyen
2020. márc. 17. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyrészről komolyan gondolta,a másik hogy elég kretén hogy írásban tette ezt.

Gondolom igazi beszari a gyerek.

2020. márc. 17. 11:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én totál elhinném ezt is. Egyszer haverom elkérte a telefonom, hogy megnézzen valamit, hogy nekem megnyitja-e. Szó nélkül oda adtam, mert legjobb barátom volt. 3 hétig random csajok igazoltak vissza, meg rá írt pár csajra is :D

Szóval totál elhinnék egy ilyet, mert én se nagyon tudtam mást mondani, csak azt hogy haver jelölt be, haverom írta stb :D

2020. márc. 17. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!