Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti elhinnétek hogy van olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhinnétek hogy van olyan német lány aki örömmel jön Magyarországra nyaralni a Balatonra, cd lejátszóval,2015-ben? :D

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=y5HaydDDj9U

Beleszerettem. :D

2015. jún. 25. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Akár hiszed akár nem, sokan jönnek Magyarországra nyaralni.
2015. jún. 25. 22:47
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát én imádom a Balatont, ott töltöttem az összes nyaramat, de nem értem a külföldieket mit esznek rajta annyira. :D Ha pl. külföldön lenne egy ilyen hely, biztos nem utaznék miatta több 100 km-t.
2015. jún. 25. 22:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ilyen pl. a horvát tengerpart. Sok ember utazik miatta több 100 km-tert...
2015. jún. 25. 22:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát a magyar lányok sokkal szebbek :D
2015. jún. 25. 22:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Szomorú hogy így gondolod... Nagyon sokan csak azért jönnek ide mert ez Magyarország :) A 4. válaszoló se mond hülyeséget :D Ideje lenne már a mai társadalomnak levetkőzni ezt a kisebbségi komplexust... Hány éves vagy amúgy?

első voltam

2015. jún. 25. 22:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom hogy idejönnek, csak nem értem. Tudom hogy a világ legkirályabb helye, de én csak azt hittem eddig hogy azért, mert magyar vagyok és szeretem Magyarországot.
2015. jún. 25. 22:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is le kéne vetkőzni a kisebbségi komplexust a magyaroknak. Ugyanannyit érünk, mint bármely más nép.

Egyébként igen, van ilyen német lány, amint látod. :D Ez mégis Európa egyik legnagyobb, Közép-Európa legnagyobb természetes tava. Plusz vannak olyanok, akik nem szeretik a sós vizet, de a nyüzsgést és a nagy vizet igen, azoknak ez pont tökéletes. A németeknek alapból nem olyan meleg az időjárásuk, a tengerük meg nem éppen a legmelegebb.

Meg amolyan hagyomány is lehet számukra, még a vasfüggönyös korszakról.:)

2015. jún. 25. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Egy külföldinek egészen más Magyarország mint Nekünk. Ő mikor idejön, eleve úgy jön, hogy egy, az otthonától sokban eltérő környezetbe csöppen. Ráadásul ha megnézed a videót, olyan környezetben van szinte végig, amiben egy átlag magyar állva lesz*pná magát a gyönyörtől. Na meg mint külföldiben, benne a szép dolgok maradnak meg.

A CD lejátszóért meg 10 pont a Griffendélnek!

#4: Na azért nem egy rossz nő a videós se. :D Csak az a tipikus német krákogás... De utáltam mindig is, pláne mikor nekem kellett beszélnem.

2015. jún. 25. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!