Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek hogy van olyan német lány aki örömmel jön Magyarországra nyaralni a Balatonra, cd lejátszóval,2015-ben? :D
Szomorú hogy így gondolod... Nagyon sokan csak azért jönnek ide mert ez Magyarország :) A 4. válaszoló se mond hülyeséget :D Ideje lenne már a mai társadalomnak levetkőzni ezt a kisebbségi komplexust... Hány éves vagy amúgy?
első voltam
Szerintem is le kéne vetkőzni a kisebbségi komplexust a magyaroknak. Ugyanannyit érünk, mint bármely más nép.
Egyébként igen, van ilyen német lány, amint látod. :D Ez mégis Európa egyik legnagyobb, Közép-Európa legnagyobb természetes tava. Plusz vannak olyanok, akik nem szeretik a sós vizet, de a nyüzsgést és a nagy vizet igen, azoknak ez pont tökéletes. A németeknek alapból nem olyan meleg az időjárásuk, a tengerük meg nem éppen a legmelegebb.
Meg amolyan hagyomány is lehet számukra, még a vasfüggönyös korszakról.:)
Egy külföldinek egészen más Magyarország mint Nekünk. Ő mikor idejön, eleve úgy jön, hogy egy, az otthonától sokban eltérő környezetbe csöppen. Ráadásul ha megnézed a videót, olyan környezetben van szinte végig, amiben egy átlag magyar állva lesz*pná magát a gyönyörtől. Na meg mint külföldiben, benne a szép dolgok maradnak meg.
A CD lejátszóért meg 10 pont a Griffendélnek!
#4: Na azért nem egy rossz nő a videós se. :D Csak az a tipikus német krákogás... De utáltam mindig is, pláne mikor nekem kellett beszélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!