Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek mit jelent?

Hi
Ha mar megcsokolt az mar egy nagyon jo pont! Es hidd el bejosz neki! Figyelj.. Az elejen enis igy kezdtem.. Csak en eppen nem tudtam megszolalni :D ne izguld tul.. Tudom konnyu ezt mondani de ez igy van.. A lanyok a hatarozott komoly fiukat szeretik! Jojo most ois latta rajtad hogy tetszik neked.. Ennyi eleg is volt.. Most legyel lazabb.. Nem mondom azt hogy igyal elotte egy kicsit de ne legyenek ketelyeid! Hidd el nekem tiszta sorod van!! Megcsokolt, erted? Ez mar egesz jo! Igy tovabb! Lazulj el, beszelgess komoly dolgokrol.. Vigyel neha egy kis poent a beszelgetesbe.. Ha a helyzet ugy adodik csokold meg te :) mond meg neki hogy o neked az elso.. Menni fog ez :))

Nem tudom amúgy van aki ezzel így még akart nyugtatni
Mármint gondolom látta h hadarsz meg minden És ezzel meg próbált téged biztosítani h semmi gond ne izguljál nekem bejössz xdd

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!