Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez szerintetek mit jelent?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerintetek mit jelent?

Figyelt kérdés
Van egy lány akibe beleszerettem és el akartam hívni randizni. De nem vagyok a szavak embere ezért papíron kérdeztem meg. Igen mondott, elmentünk randizni. Mikor izgulok szokásom nagyon sokat beszélni és kédezgetni mindet. Éppen nagyon túl magyaráztam valamit amikor a semmiből csak úgy megcsókolt én meg úgy meglepődtem hogy levegőt alig kaptam. Elnevette magát és azt mondta túl gondolom a dolgokat, és csak el akart hallgattatni, és végig aranyosan mosolygott. Tényleg csak a számat akarta befogni, vagy jelentett valamit? Miért csinálhatta? Hogyan tovább? Hogy kell “csajozni”, nagyon béna vagyok? Mit kell tenne? Hogy megy ez? Ha valaki mindenre tudna válaszolni hálás köszönetem! Halálosan izgulok... 16F

2020. febr. 13. 23:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Vagyis nem a szavak embere nem vagyok, csak bátorságom nem volt
2020. febr. 13. 23:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hi

Ha mar megcsokolt az mar egy nagyon jo pont! Es hidd el bejosz neki! Figyelj.. Az elejen enis igy kezdtem.. Csak en eppen nem tudtam megszolalni :D ne izguld tul.. Tudom konnyu ezt mondani de ez igy van.. A lanyok a hatarozott komoly fiukat szeretik! Jojo most ois latta rajtad hogy tetszik neked.. Ennyi eleg is volt.. Most legyel lazabb.. Nem mondom azt hogy igyal elotte egy kicsit de ne legyenek ketelyeid! Hidd el nekem tiszta sorod van!! Megcsokolt, erted? Ez mar egesz jo! Igy tovabb! Lazulj el, beszelgess komoly dolgokrol.. Vigyel neha egy kis poent a beszelgetesbe.. Ha a helyzet ugy adodik csokold meg te :) mond meg neki hogy o neked az elso.. Menni fog ez :))

2020. febr. 14. 00:01
 3/4 kamugyrosz ***** válasza:
100%

Nem tudom amúgy van aki ezzel így még akart nyugtatni

Mármint gondolom látta h hadarsz meg minden És ezzel meg próbált téged biztosítani h semmi gond ne izguljál nekem bejössz xdd

2020. febr. 14. 00:27
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Látta rajtad, hogy nagyon izgulsz, zavarban vagy. Valszeg rájött, hogy tetszik neked és mivel ez kölcsönös megcsókolt. :) Más okot nem tudok elképzelni.
2020. febr. 14. 16:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!