Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeret engem? És én őt? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

_Ijaszlovag_ kérdése:

Szeret engem? És én őt? Nem tudom. Help!?

Figyelt kérdés

Igen, tudom, 27462 ehhez hasonló kérdést tettek már fel, de a helyzet egyedi. Készüljetek, popcornt az ölbe, mert hosszú lesz! Nos, kb 13 éve barátok vagyunk. Két éve vagyunk osztálytársak, de előtte is egy suliba jártunk. Mindig szivatjuk meg oltogatjuk egymást. Néha-néha össze is veszünk. Az utóbbi időben elég félreérthetően viselkedik velem. Ha padon ülök, mindig úgy intézi, hogy mellém tudjon ülni. Nekem dől. Közben pasztat, hogy kényelmetlen vagyok, és változtassak a dolgon xd. Multkor megkérdezte, hogy megölelhet-e, meglepődtem és igent mondtam. Jól összekente a pulcsim krétaporral. Aztán mondta, hogy: bocsi de ezt nem bírtam ki, aztán meg akart ölelni mégegyszer, mondtam neki, hogy nem. Akkora szemekkel nézett mint a párizsi diadalív, megfogta a karom, gyengéden és kérdezte: Nem bízol bennem?

Időközben lett egy fiúja, akivel szakított, összejött vele újra, majd ismételten szakított. Ezek után elég rossz társaságba keveredett. Rászokott a cigerattára, most próbálják a szülei leszoktatni. Jelenleg a suli drogdealerjének szívét akarja. Az összes házibulira meghívják, ott okádásig iszik. Aggódom érte. Szeretnék beszélni vele, de attól tartok, hogy már nagyon elszállt, és nem beszélne egy afféle "lúzerrel" mint én. (Én a suliban speciel azért számítok lúzernek, mert nem drogozok, nem cigizek, nem csiccsentek be sose. Hanem inkább tanulok, olvasok, és a jövőmet tervezgetem)

Érsemes még vele foglalkoznom? Vagy már elveszett? Esetleg csak játszott/-ik velem?

2020. febr. 11. 18:39
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ha meg is hívnának anyámék nem engednének el mert a fél falu tudja, hogy mik történnek ott.
2020. febr. 14. 14:54
 12/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha jól értelmezem akkor meglátásod szerint nem vagyok friendzoneban?
2020. febr. 14. 14:56
 13/19 A kérdező kommentje:
Ritkán szokott hozzám jönni amúgy, de akkor hajnalig itt van, és nemnagyon akar elmenni. (Erre van egy vicces történetem is, akit érdekel annak priviben leírom. Ki tudja, lehet épp olvassa ezt a topicot o.O) Arra gondoltam, ha legközelebb átjönne, akkor egy darabig a megszokott módon hülyéskednénk,aztán szép fokozatosan átfordítanám a helyzetet sok emlék felidézésével. Aztán megmondanám neki, hogy aggódom érte, és, hogy nagyon kedvelem. Nem szeretném elveszíteni, és ha kell segítek neki leszokni ezekröl a káros szenvedélyekről és mellette leszek. Ekkorra már lehet, hogy szomorú lenne és szégyellné magát. Ezek után átölelném, hogy nyugodjon egy kicsit.
2020. febr. 14. 15:32
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem tartjátok jó ötletnek? :/
2020. febr. 15. 22:17
 15/19 anonim válasza:
Fiú és lány barátság nincs!
2020. febr. 20. 20:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Az én köreiben,az ilyen viselkedés már a túl van frienzone-on.

Sokat van veled talán többnek tekint barátnál.

Ez jó lehet bár a káros szenvedélyes rész kicsit erőltetett,a fiatalok 90% egy darabig csinálja cirka 20éves korig heti szinten. Aztán már más a fontos nem be b4szás.

2020. febr. 21. 00:01
 17/19 NemSzeretekKérdezni válasza:
Szerintem hagyd ott, látszik, hogy nem az a típus mint te. Próbálsz megfelelőnek lenni, de nem tudsz, mivel nem fogadnak el, ha nem teszed tönkre magad. Ha kimutatod, folytatják, ha nem, nem. Ne érdekeljen a mások véleménye, az a legfontosabb, amit te tudsz magadról, hisz te magad ismered magadat a legjobban. Az a lány meg egy hülye. Egyetértek a többiekkel, ne hagyd, hogy bepiszkoljon téged is. Én is szingli vagyok, és fiú, szóval eggütt tudok veled érezni. Keresni kell olyat, aki elfogad úgy, ahogy vagy ;)
2020. febr. 26. 18:07
 18/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Évekig kerestem azt, aki elfogad úgy, ahogy vagyok. Egy "komolyabb" kapcsolatom volt. Kiderült, hogy - hívjuk Anitának, igen ez álnév, ki tudja, lehet olvassa a topicot az akiről szól - egy lánnyal csal. Ez a lány meg megbolondít. Ha van egy szabad percem mert épp nem melózok, vagy tanulok, akkor rögtön eszembe jut. Próbáltam vele poénkodni mint régen ahogy fenntebb írtam, de csak az arcomba fújta a cigaretta füstöt. Tudom, hogy hagynom kéne a p1csába, de nem megy. Majdnem minden este Ő érte imádkozok a jóistenhez, hogy terelje őt a helyes útra... remélem megjavul, és rájön majd, hogy én csak a jót akartam neki.ô
2020. márc. 2. 23:23
 19/19 A kérdező kommentje:

Mikor itt van mindig szóba kerül valahogy a szex, és egyéb erotikus dolgok. Meg mindig felhozza, hogy na mit gondolnak majd az ismerősei, hogy megint éjfélig/tovább nálam van. Meg egyszer kb 12 évesen kitaláltuk, hogy nálunk alszik. Az anyja persze nem engedte (na vajon miért xd - pedig nem is vagyok olyan >:( - ), és baxki olyan hisztit levert a csaj... -hujuj, neki még nem árultam el a nevét, mind1 hívjuk Andreának -

Aztán sokszor felhozza ezt a sztorit, és mindig azt mondogatja, idézem: "Nem t'om , hogy gondolta anyu, hogy én ... na érted, veled lefeküdjek" (mondjuk ezt nem tom honnan szülte, nem gondolom, hogy 12 évesen ilyen pikáns dolgokat folytatna az ember, de jólvan engedjük el xd) - olyan érdekes hangnemben mondja, hogy néha elbizonytalanít. Lehet csak magát akarja ezzel bizonygatni? Ha egyáltalán be is jönnék neki - nem tom mi van, tetszek/nem, mit eszik ez rajtam? Nem vagyok Schwarzenegger. Inkább Bud Spencer xd

2020. márc. 20. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!