Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem ez a fiú? Megbocsátható, amit tettem? (Többi lent)
Nem látom veszélyesnek, ha a régi barátnőjével is szórakozik, ha ez nem lépnek át bizonyos határokat.
Neked kell kiérezned, hogy valóban téged szeret-e. Két hónap erre nem sok, ennyi ideig álcázni is lehet az érzéseket.
Az, hogy lerészegedtél és így csókolóztál, az nálam nagyon rossz pont lenne, de a kapcsolat további alakulása tenné függővé a lépésemet.
Figyelmeztetésül írom és nemcsak neked: a fiúk akkor tudnak a lánnyal azt tenni, amit csak akarnak, amikor lerészegítik őt... Érthetően írtam?
Ffi.
Én nem akarlak elszomorítani,de szerintem nem szeret igazán.Az,hogy kavartok aztán vége és újra,de ő meg mással is kavar.Az "igaz" szerelem úgy sose lesz,hogy csak barátok extrákkal.Lehet,hogy szeret,de vajon mennyire?!Ha tényleg úgy szeretne(szerelemből) akkor teljesen más lenne,akkor csak te lennél neki,még a hibádat is meg bocsájtaná.A te hibád meg bocsájtható,de máskor figyelj illetve légy okosabb.A fiúhoz visszatérve van esély rá,hogy szeret,de ez így nem mehet örökre.Igazából egy szerelem nem itt kezdődik,hogy barátság extrákkal/csak kavarás.Szinte el lehetne könyvelni egy hosszabb "kalandnak".
Remélem azért tudtam segíteni és persze ez csak az én véleményem ami egyáltalán nem biztos.🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!