Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret engem? És én őt? Nem tudom. Help!?
Igen, tudom, 27462 ehhez hasonló kérdést tettek már fel, de a helyzet egyedi. Készüljetek, popcornt az ölbe, mert hosszú lesz! Nos, kb 13 éve barátok vagyunk. Két éve vagyunk osztálytársak, de előtte is egy suliba jártunk. Mindig szivatjuk meg oltogatjuk egymást. Néha-néha össze is veszünk. Az utóbbi időben elég félreérthetően viselkedik velem. Ha padon ülök, mindig úgy intézi, hogy mellém tudjon ülni. Nekem dől. Közben pasztat, hogy kényelmetlen vagyok, és változtassak a dolgon xd. Multkor megkérdezte, hogy megölelhet-e, meglepődtem és igent mondtam. Jól összekente a pulcsim krétaporral. Aztán mondta, hogy: bocsi de ezt nem bírtam ki, aztán meg akart ölelni mégegyszer, mondtam neki, hogy nem. Akkora szemekkel nézett mint a párizsi diadalív, megfogta a karom, gyengéden és kérdezte: Nem bízol bennem?
Időközben lett egy fiúja, akivel szakított, összejött vele újra, majd ismételten szakított. Ezek után elég rossz társaságba keveredett. Rászokott a cigerattára, most próbálják a szülei leszoktatni. Jelenleg a suli drogdealerjének szívét akarja. Az összes házibulira meghívják, ott okádásig iszik. Aggódom érte. Szeretnék beszélni vele, de attól tartok, hogy már nagyon elszállt, és nem beszélne egy afféle "lúzerrel" mint én. (Én a suliban speciel azért számítok lúzernek, mert nem drogozok, nem cigizek, nem csiccsentek be sose. Hanem inkább tanulok, olvasok, és a jövőmet tervezgetem)
Érsemes még vele foglalkoznom? Vagy már elveszett? Esetleg csak játszott/-ik velem?
Ez már rég veszett ügy haver.
Nekem most forest gump ugrott be.
No offense.
Engedd el ha jót akarsz.
Tapasztalat.
Haver lazulj,azaz luzertelenitsd magad legalább piálj *
,hogy vele lehess. Ott legyél neki amikor összezuhan.
Emlékeztesd a szépre,jóra amikor még "normális" volt. Ezt ne tolakodva tedd mert csak eltaszítod. És paszogasd te is ha már ő is ezt csinálja. Akkor a látják a tőbbiek,hogy nem a "friendzone"ban vagy. (Kellenénk jó vissza szolások de az sajnos így utolag nem nqgy okosság).
*neked nem kell okádasig inni,és őt megállithatod a
folyamatban.
A diler gyereket nyomdfel jobb ha eltünik a képből...amúgyis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!