Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudnátok segíteni, mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

18 éves első éves egyetemista vagyok, még soha nem volt barátom de még olyan fiú sem akinek esetleg tetszettem.

Most van egy srác (ő is első éves mérnök de 3évvel idősebb mint én) akit gólyatáborban ismertem meg, ott nem beszéltünk sokat és nekem elsőre nem is jött be. Aztán szemeszternyitón találkoztunk és elkezdtünk beszélgetni és nekem akkor tünt fel hogy milyen jól néz ki meg kedves is. Felmentünk a koliba és nagyon sokáig ott beszélgettünk kettesben. Mondogatta hogy nagyon szép vagyok meg csinos, és rákérdezett hogy van e barátom mondtam hogy nincs és kérdezte hogy mikor szakitottunk es mondtam nem volt még barátom ezt nem akarta elhinni, én is visszakérdeztem ő elmesélte hogy mikor meg hogy szakítottak az exével. Tovább beszélgettünk majd egyszercsak meg akart csókolni én elkezdtem gondolkodni hogy mit csináljak de végül elfordultam de abban a pillanatban meg is bántam. Megkérdezte hogy egy ölelés bele fér e mondtam hogy igen és megölelt aztán megkérdezte hogy próbálkozhat e még én igent mondtam. Rákulcsolta a kezét az enyémre, folyamatosan simogatott, piszkálta a hajam és úgy beszélgettünk tovább. Hátra dőltem az ágyon ő meg oda bújt hozzám átölelt, én simogattam a haját és mondta hogy olyan jo lenne így aludni én meg erre hogy a szobatársaim nem biztos hogy örülnének. Aztán mikor a szobatársaim is vissza jöttek akkor ő lement a szobájába és egyből megkérdezte hogy jó társaság volt e én igent mondtam, még picit beszélgettünk aztán elköszönt, aztán reggel irt hogy jó reggelt, aznap volt közös óránk és ott is előttem ült hátra fordult piszkálta a kezed meg a hajam. Délután az egyik barátnőmmel elmentünk a mekibe és jöttek ők is az egyik haverjával és mondta hogy várjam meg őket és visszavisz a koliba ne buszozzak. Mondta a haverja hogy én üljek előre, a srác keze folyamatosan a combomon volt csak akkor vette el ha váltott. Majd este megint feljött a szobámba és ott beszélgettünk, így ment egész héten hogy találkoztunk, beszélgettünk ilyenek majd szombaton messengeren beszélgettünk és írtam hogy unatkozom erre megkérdezte hogy átjöjjön e (10kmre lakunk egymástól) mondtam hogy nem kell erre azt válaszolta hogy ez egy elég erős off, én nem annak szántam (de a szüleim nagyon szigorúak és éjfélkor nem engedtek volna ki egy fiúhoz) de nem irtam erre semmit. Vasárnap irtam neki de nem válaszolt, este visszamentem a koliba és a folyosón találkoztunk de próbáltam ugy tenni mintha nem vettem volna észre hogy ott jön mögöttem egy csajjal es mikor elment a szobám előtt csak beszólt hogy mizu de ment tovább, majd a hét vége felé találkoztunk és megkérdezte hogy haragszom e rá de akkor sem várta meg a választ csak ment tovább. Ettől kezdve nem köszönt akkor sem ha én igen de a szobatársaimtól meg barátnőimtől kérdezgette hogy hogy vagyok. Aztán 3hónap múlva reagált az egyik insta sztorimra majd utána ràmírt és újra beszélgettünk. Hétvégén is beszélgettünk és megint feljött a téma hogy mi a helyzet a fiúkkal és mondtam hogy változatlan, nem kellek én senkinek erre ő hogy ez butaság mert ő ismer valakit akinek nagyon tetszem csak egy balf... volt és elrontotta erre en megkérdeztem hogy kire gondol es elmondta h ő az és megkérdezte hogy kaphat e még egy esélyt én persze igent mondtam pedig előtte elmondta hogy két lány tetszik neki csak az egyiknek barátja van (mint kiderült a másik meg én lennék). Megkérdezte hogy mikor megyek vissza mert elmehetnénk sétálni a városba, megbeszéltük hogy mikor meg minden de reggel irt hogy este dolga lesz nem e tudok hamarabb menni (ezen meglepődtem hogy nem mondta le) én megoldottam. Séta közben folyamatosan azt kérdezgette hogy miért kapott még egy esélyt mikor eddig nem viselkedett ugy hogy megérdemelje, meg kérdezte hogy minden változzon de én ezekre nem tudtam válaszolni. Elmondta hogy ki a másik lány meg róla egy sztorit mikor nagyon berugott és ő ott aludt vele.(nekem ez fura volt h miközöm nekem ehhez miért mondja el) Ez után is tovább beszélgettünk de mondta hogy nincs téma de szinte mindig én irtam ra, ezzel nem tudtam mit csinálni. Majd vizsgaidőszakban beszéltünk és kérdezte hogy miért nem vagyok bent a koliban erre en azt irtam hogy itthon nem zavar senki a tanulásban (ezt igy utólag átgondolva lehet magára vette). Mentem vizsgazni és megkérdezte hogy nem maradok e bent a koliban mert este átmehetnék. Én nagyon szerettem volna maradni de sajnos olyan dolgom volt délután amit nem tudtam elhalasztani de el is mondtam neki az okot is meg irtam hogy sajnálom meg minden hogy meg ne sértődjön de azóta nem beszéltünk én karácsonykor ráírtam de két szóval letudott és azóta semmi.

Nem tudom hogy mégsem akar tőlem semmit vagy azt várja hogy én szaladjak utána. (Azt tudja h értem küzdenie kellene kicsit mert barátnőm megmondta neki) De nekem azt is elmondta hogy attól függ milyen kedve van hogy vagy megy egy lany után vagy ugy van vele majd lesz másik (tisztában van azzal is hogy sok lánynak bejön mert jol nez ki)

A barátnőim év elején azt mondták hogy vigyázzak vele meg ne bántson de most meg mindenki hogy azt hitték mikor ujra beszélgetni kezdtünk hogy megváltozott és végre normális.

Bocsi amiért ilyen hosszú lett, köszi ha elolvastad és esetleg tudsz valami véleményt vagy tanácsot mondani.

2020. jan. 8. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős ez a srác. Ha majd más közeledik, próbálj érettebben viselkedni! Ha egy találkozó nem működik, magyarázatot kell rá adni. Ha gond van, nem az a megoldás, hogy úgy csinálsz, mintha nem vennéd észre.
2020. jan. 8. 15:43
 2/4 anonim válasza:

Szerintem írj rá és hívd el valahova beszélgetni és öntsetek tiszta vizet a pohárba! Nem tudom eldönteni, hogy komoly kapcsolatot akar vagy lefektetni de szerintem ha megtudnátok beszélni és ha összejönnétek nem lenne rossz, max lépésekben haladni és magad ne oda dobni hanem várni, hogy mi sül ki, ha szeret vár rád, egy kapcsolat nem a szeretkezésen múlik!

22/f

2020. jan. 8. 15:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha te férfi volnál udvarolnál olyan lánynak mint te?
2020. jan. 8. 16:28
 4/4 anonim válasza:
Sok olyan ember van aki nem tudja mit tegyen
2020. jan. 8. 19:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!