Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy hete megismerkedtem egy lánnyal Facebookon, úgy tűnt hogy eléggé bejövünk egymásnak konkrétan 3. Nap már szívecskék, szeretlek,becenevek, állandóan írtunk,aztán jött egy fordulat a beszélgetésünkben egy “kissebb vita után” már azt hittem minden rendben lesz rendeztem minden olyan dolgom ami ezt kiváltotta ugyan olyan fura volt... se szív se szeretlek és ha írtam neki volt hogy 2-3 óra volt mire vissza írt... Mindig azt írja hogy “aludtam” rákérdeztem hogy baj van? Őszintén mondd el... erre ő hogy “neki még egy kis idő kell mert talált egy kepet az exéről és hogy még nem áll készen” mondtam hogy oké de azóta is ugyan olyan rideg hangnemben ír naponta 2-3 max szív emoji... stb kb 50 km-re lakunk egymástól szóval még csak most fogunk először találkozni de félek.... volt már velem hasonló de ott más okok voltak... mindegy is. Csak most eléggé marcangol ez a bizonytalanság hogy most ő mire gondolhat hogy ebből lesz-e valami egyátalán, hogy lehet amíg nekem azt írja hogy “aludt” addig más srácokkal dumál... és ez ku*va szar érzés. Van valami tippetek vagy volt már valakinek hasonló “kapcsolata” esteleg egy lány is letudná irni hogy az ő szemszögéből ez mi és hogyan. (kérlek csak komoly válaszokat írjatok!)2020. jan. 5. 19:40
1/2 anonim 

válasza:

ilyeneka csajok... nőjetek fel és jól válassz csajt.. ne csak vele szívezgessél meg ájujjál el tőle h juuhé pláne ha élőben nem is láttad. Probálj meg normális lányt keresni.
2/2 anonim 

válasza:

3 nap NEM jelent semmit, majd ha 3 hónapig tart ez az ,,állapot" és a csetes beszélgetés sem jelent semmit, majd ha élőben is bejöttök egymásnak, akkor lehet reménykedni
Ez így nekem elég offosnak tűnik a leírásodból, szerintem ne erőltesd túlságosan
19L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!