Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vannak itt olyanok, akik nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik nem tudják túltenni magukat egy adott személyen-szerelmen?

Figyelt kérdés

Sziasztok, olyanokra lennék kíváncsi, akik találkoztak életükben olyan tökéletes lelki társsal, hogy miután különváltak, sose tudta mással olyan jól érezni magát, mint vele.

Évek teltek el, rengeteg emberrel megismerkedtél, rengeteg hobbit kipróbáltál, rendes társasági életet élsz haverokkal, sok csajjal ismerkedsz (tehát mindent megteszel, hogy kipótold az ürességet valaki mással), hobbikat szedtél magadra, sikeres a karriered...

...de évek után is az az egyetlen személy érdekel csak, senki más.

Senki más nem tud igazán lekötni, mert azzal a valakivel annyira 100%-ban egymásra voltatok hangolódva, hogy olyan volt, mintha egész életetekben ismertétek volna egymást.

Mikor először találkoztatok, mintha egy múlt heti félbehagyott beszélgetést folytattatok volna. Mintha egy előző életbeli kapcsolatot kezdenél újra.

Közös tapasztalatok, problémák, érdeklődési körök. Minden 100 %-ban stimmelt.

És évek telnek el. Hosszú évek, melyek alatt végig próbálkozol elfelejteni, mással helyettesíteni, de 3 év után is éjjel-nappal rá gondolsz, mert mintha az Önnön Énednek egy darabkája lett volna veled.

Magad hibáztatod, amiért olyan hülye voltál, hogy hagytad szétesni az egészet, de nem tudtad, milyen örökké tartó ürességet ástál lelked mélyére.

3 kegyetlen, sivár év után is csak fetrengsz györtődve. Egyik oldaladon sikeres karrier, tanulmányok, haveri körök. Másik oldaladon a reményvesztett, örök pusztaság.

És 3 év alatt kicsit se gyengült a bánat. Úgy érzed, mintha tegnap lett volna, és az üresség elkísér életed végéig, a másvilágra, ahol talán valaha még egyszer láthatod Őt...

2019. dec. 19. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Szerezd vissza!
2019. dec. 19. 20:35
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szentimentális vagy.
2019. dec. 19. 20:56
 3/11 A kérdező kommentje:
Így tudom csak kifejezni ezt az érzést. Olyan, mintha a szilánkokra tört szíved utolsó reménysugarát kioltaná az állandó üresség sötétje.
2019. dec. 19. 21:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon túltolod ezt az egészet tesó. Szerintem te alapból egy reményvesztett "lovag" vagy, aki imád a szerelemtől szenvedni. Nincs igazi, úgyhogy hiába sóvárogsz valaki után, aki már évek óta valószínűleg nem is gondol rád. Engedd el, és vedd észre, hogy nem egy mesében vagy.
2019. dec. 19. 21:21
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az okát próbáltad kideríteni, vagy csak ez az önsanyargató, filmbe illő monológ jár csak a fejedben?

Túldramatizálod. Nem, nem ő volt életed szerelme, mégcsak a lelki társad sem volt, csak egy lány, akivel szót értettél. Kötődtél hozzá, megbíztál benne, éreztél iránta, talán első szerelmed, vagy legalábbis ő volt az első személy, aki komolyabban foglalkozott veled. Mivel akkor minden olyan hiperszuper volt, felállítottál magadban egy mércét, amit miértisne senki sem tud felülmúlni. Tehát próbálkozhatsz betölteni az űrt, ha saját magad akadályozod. Javulni nem fog a helyzet, amíg nem tisztázod magadban, nem zárod le és nem fogadod el, hogy nem ő volt az, akit neked szánt az ég.

2019. dec. 19. 21:25
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
Nálam csak 1 és fél év el mióta megszakitottuk a kapcsolatott.Bár én minden nap láttom szóval nehéz túl tenni magam rajta.Főleg hogy szeretek olvasni és sokszor eszembe jutt.Aztán megint csak sírhatnékom van.Ő úgy tesz mintha nem lett volna semmi köztünk.Ilyenkor mikor épp kedves velem azt hiszem hogy talán van esélyem.Viszont nem véletlenül nem vagyunk együtt.Sokat játszadozott az érzéseimmel.Ha gondolod beszélhetsz róla nekem (Ha úgy van talán még én is elmondom a sztorinkat)16/l
2019. dec. 20. 06:01
 7/11 anonim ***** válasza:
74%
Cirka 17 éve szeretek valakit, aki hirtelen eltűnt az életemből, most vagyok 27. Nem adom fel, hiába nem volt semmi köztünk egyedül ő ragadt meg bennem :D <3
2019. dec. 20. 21:21
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Én már átéltem ilyet, de szerintem mindig újra lehet kezdeni. Az idő begyógyítja az esetleges fájó sebeket.F
2019. dec. 21. 08:01
 9/11 anonim válasza:
77%

25 éve nem tudom kiverni a fejemből az első szerelmet.Azòta se talalkoztam vele,és még mindìg hianyzik.

N

2019. dec. 21. 19:14
 10/11 anonim válasza:

Muszály őt elfeledned,tovább kell,hogy lépj!Gondolj arra,hogy miért szenvedsz te még mindig egy olyan lány miatt,akinek te már talán az eszében sem vagy!Nem érdemli meg tőled,hogy még mindig őt szeresd!Te tőle sokkal jobbat érdemelsz!

30/N

2019. dec. 23. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!