Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni a viszonzatlan szerelmen. Mit tegyek?
Tudom,hogy van már 1000 ilyen kérdés,és már én is kiírtam többször ehhez hasonló kérdéseket,de nem igazán kaptam segítséget.
Az a baj,hogy nem tudom magam lefoglalni,mert mé akkor is ő jár a fejemben.
Azért sem megy a felejtés,mert néha olyan fura a fiú viselkedése. Aki meghallgatná a hosszabb sztorimat és esetleg még segíteni is tudna(privátban írnám inkább) annak nagyon megköszönném! :)
14/L
Elsokorben:
Ha idetevedsz es regisztralsz ,akkor elfogadod az oldal szabalyzatat ,amiben le van irva ,hogy ne irj ki egy kerdest tobbszor. Az,hogy nem kaptal segitseget nem ment fel a szabaly betartasa alol.
De,hogy a kerdesre is valaszoljak ,ez tipikus kamaszpanasz... Persze sz∆r a helyzet,de ez van, idovel tulteszed magad rajta. Ezen mi nemtudunk segiteni. Ez az elethez tartozik ,el kell fogadni vagy vannak alternativ modszerek (kotel+oszlop) ,bar ezeket nem ajanlom ,mivel nem volt ra pelda,hogy valaki sikeresen tesztelte es leirta volna a tapasztalatai:)
A viszonzatlan szerelem fájdalmas tud lenni, de ne felejtsd, hogy nem csak ez az egy fiú létezik! :)
Ismerkedj (akár a neten) új srácokkal! Ezzel le tudod kötni a figyelmed és akár lehet találsz egy új “kiszemeltet” :) én legalábbis ezt szoktam csinálni!
Sok sikert! Ha gondolod írhatsz és beszélhetünk a dologról :)
18L
Én is 14/L vagyok és hasonló helyzetben vagyok.
Nyugodtan írhatsz privátban.
7-es vagyok,
Ha még kell segítség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!