Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig nem léptem túl a viszonzatlan szerelmen? Mit tegyek?
Röviden annyi, hogy szerelmes voltam(vagyok?) egy fiúba már elég régóta. Már nem egy suliba járunk, de még mindig nem léptem túl rajta 😣 szerintem még mindig szeretem...a kérdésem a következő...hogyan tudnám végre elfelejteni? Valaki volt már hasonló helyzetben?
Egyébként ha valaki szeretne ilyesmiről beszélgetni, vagy szívesen meghallgatna engem, és a szenvedésem az írjon privátba mesélek róla bővebben 😅
Tudok adni tippeket, irj privátba aztán elmeselem az én történetem ha szeretned! A korom ne tévesszen meg, agyilag 14 vagyok,sose növök fel igazán😂😂
19F
Nekem is írhatsz, egy rakat viszonzatlan szerelem áll mögöttem, sőt most is ezért böngészem ezt az oldalt... XD
18/f
Ki kell ismerned őt.
Amig nem ismered, addig mindig nehezebb elfejteni, mert kepzelodni tudsz, hogy jajj milyen jo pasi lett volna...
A hármasnak igaza van...
Ne csak a jó oldalát nézd a srácnak! Kozelitsd meg a rossz oldaláról (akar mennyire is tökéletesnek tűnik, mindenkinek van rossz oldala)
És rá fogsz jönni hogy van nála sokkal jobb.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!